Witam
Przedstawiam moje BMW 535i. Auto posiadam już dość długo, dlatego zdjęcia będą z róznych okresów. Jak na starą piątke ma wmiare dobre wyposażenie którego sporą część sam dokładałem. Do tej pory poza oczywistym dla BMW elementami nazbierało się:
-automatyczna klimatyzacja,
-tempomat(pełna wersja)
-ABS,ASC,
-Servotronic,
-elektrycznie regulowana fotele z pamięcią trzech ustawień
-elektrycznie regulowana tylna kanapa i tylne zagłówki
-elektryczna roleta tylnej szyby i boczne roletki w tylnych drzwiach,
-elektrycznie regulowana kierownica
-podgrzewane sportowe fotele,
-konsola środkowa obszyta skórą
-komputer pokładowy BC
-kierownica i listwy progowe M-Technic,
-czerwone zegary firmy MHW,
-lusterka z pakietu M
-4 elektryczne szyby,
-sportowe zawieszenie Bilstein Ac Schnitzer
-wydech G-Power,
-czarne tylne lampy z blendą Hella,
-tarcze hamulcowe i zaciski z M5
-koła 17 calowe,
-spoiler na klapie M-Technic,
-podświetlana gałka zmiany biegów
-lekko wypchane tylne nadkola.
-szpera
2001
aktuale zdjęcia
mix z Audi RS2
virtual tuning zrobiony przez Leśka
[To moje poprzednie BMW 323i E21 z 1978r i BMW 528i E28 z 1985r (zaraz po kupnie w 1993r )
A to, to samo auto po drobnych przeróbkach w 1999r.
zegary na poludzkie...standardowe a najlepiej na te z M5.
nerkę daj w chromie ostatecznie na czarno.
tylne lampy z białym kierunkiem ala M5
i jakąś ładniejszą końcówke tłumika
Jak dla mnie super furka zmiany sa ale nei koniecznie w tym kierunku co ja bym widzial... nie pasuja mi czerwone zegary, nakladki na pedaly z tesco, i wydech ala DTM o ile jeszcze jest, duzy plus za wyposazenie ja bym zapodal jeszcze BH i czarna nere powodzenie w nastepnych modach
Dzięki za propozycje zmian ale ja i tak zostanę przy swoim. Zegary zostaną czerwone bo mi się podobają jak będe je zmieniał to tyko na orginalne z M5. Nerka w chromie do niczego nie pasuje bo jest to wersja Schadowline a czarna już kiedyś była widać ja na zdjęciach z 98r. Wydech od paru lat ma już proste końcówki bo faktyczne zagięte były do bani. Lampy tylne zostaną czarne, fajnie kontrastują z czerwonym kolorem, a w przyszłości może i znowu wrócą czarne z przodu.
Mógł by mi ktoś powiedzię cco to za spoilery są TZN, to napewno laminaty, ale chodzi mi to jaka firma wypusciała takie coś oryginalnie
Nie jest to czasem Pfeba
Lesiek też bardzo bym chciał wiedzieć, ale tego pewnie nie wie nikt. Najbardziej mi to podobne do Ac Schnitzera z modelu S5
Parę wirtualnych zmian mojego auta zrobionych przez kolege M-eja
Pomarańczowych kierunków i czarnych listew napewno nie będzie, ale może sie skusze na czarną nerke.
Czerwone lampy z białymi kierunkami wyglądają bardzo ładnie, ale czarne chyba lepiej kontrastują z nadwoziem?
Myślę też o zmianie tapicerki, boczki jak na zdjęciu i całe fotele z kanapami w czerwonej skórze??. Wiem że to kontrowersyjne ale mi się podoba. Jak finanse na to pozwolą to kto wie.
w swapy sie nie bawię, jak już to za parę lat orginał M5 ale E39
sybir napisał/a:
A miałeś już nie pakować kasy w auto
Lepiej zostaw w środku czarne wnętrze.
sie ma
Miałem ale o czerwonym środku zawsze marzyłem, wiem że będzie oczojeb... ale jak tak lubię. To jeszcze nie jest powiedziane że tak zrobię ale kto wie.
A teraz jest grafitowy środek, to nie czerń.