Od jakiegos czasu chodzi mi taki temat po głowie w moich tematach niewiele sie dzieje, zatem wrzuce wam fotki moich wypocin. bede w miare mozliwosci dodawal nowe fotki jak i stare projekty, które sa gdzies w moich zbiorach
E30 328i
E30 330i
Długo się wzbraniłem przed tym projektem E30 335i
E30 340i
jeszcze E30 328i podobno za mało ( a nie mówilem )
Ostatnio zmieniony przez puz 2008-07-17, 23:02, w całości zmieniany 7 razy
moge ci tylko pozazdrościć umiejętności i pogratulować perfekcyjnie wykonanych projektów! odrazu nasuwa mi sie jedno pytanie! Jak udało Ci sie wygospodarować "aż" tak duzo miejsca miedzy chłodnicą a kopółką w m30 i od czego ta chłodnica? PS. czy nadal m30 w e30 wg. Ciebie to kiepski swap?
moge ci tylko pozazdrościć umiejętności i pogratulować perfekcyjnie wykonanych projektów! odrazu nasuwa mi sie jedno pytanie! Jak udało Ci sie wygospodarować "aż" tak duzo miejsca miedzy chłodnicą a kopółką w m30 i od czego ta chłodnica? PS. czy nadal m30 w e30 wg. Ciebie to kiepski swap?
trzeba chciec
od poczatku mojej zabawy w swapowanie słysze tylko: tego sie nie da, tamtego nie można, nie bedzie dzialalo i co mnie najbardziej zawsze cieszy nie zmiesci sie. i co?
co do Twojego pytania nadal uwazam ze sa ciekawsze silnik niz M30 jedyne co to fajnie wyglada taki reaktor pod maska
Ostatnio zmieniony przez puz 2008-07-17, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Naprawde PROFI!! i przedewszystkim konkretnie;]
Co do e30 z pierwszego zdjecia:P mialem okazje ujzec jak smiga i powiem ze nie wiedzialem ze 2,8 robi tyle zamieszania Co prawda widzialem tylko pierwsze 3 biegi na prostym odcinku no ale robilo wrazenie:P
pozdrO!
P.S a jak cos sie robi to trzeba to chciec a nie bo to musi albo sie nie spasuje czy cos... Bravo PUZ
Patrząc po fotkach, to naprawdę można pogratulować talentu
puz, ceny rozumiem na PW a nie na forum
Czy auta po takim SWAPIE chodzą na zimnym silniku tak jak należy, czy np falują , bo nie mają jakiś tam sond itp. No chyba że wszystko jest podłączone jak należy
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Wysłany: 2008-07-18, 20:29
Puz ty to potrafisz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Wysłany: 2008-07-18, 22:01
puz napisał/a:
od poczatku mojej zabawy w swapowanie słysze tylko: tego sie nie da, tamtego nie można, nie bedzie dzialalo i co mnie najbardziej zawsze cieszy nie zmiesci sie. i co?
Kiedy przyjdzie czas na jakieś "N" ?
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719