Potwierdzam słowa kolegów impreza świetnie z organizowana. Lucas w TOP16 jechał z Szymonem Budzyńskim (ostatecznie 2 miejsce) BMW E36 M3. Gdyby LUCAS miał hydrauliczny ręczny miałby większe szanse. Zdjęcia z imprezy dodam później.
dla organizatorów
Wyrazów to bardzo dobry tor własnie na tego typu jazdę
Dzięki KOSA, w TOP 16 pojechałem z Budzynowskim (niewiem czemu amatora - mnie- postawili razem z zawodowcem... ) i ostatecznie gdy ja goniłem wynik byl 7/3 dla niego, a gdy uciekałem 6/4 dla niego, biorac pod uwage ze pierwszy raz w zyciu Driftowałem w parze jestem mega zadowolony
Arletka a Ty gdzie się podziewałaś, bo Cię niewidziałem ...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Ode mnie również gratulacje dla Lukasa za świetną jazdę
Organizacja bardzo dobra, żadnych dłuższych przerw, cały czas coś się działo i bez spóźnień czasowych. Prowadzący impreze moim zdaniem spisali się równie dobrze, nie było poprostu nudno, a wręcz bardzo wesoło
Dzięki za mile spędzoną niedziele i myślę, że jeszcze nie raz tam zawitam
Po strasznej sobocie ( ) niestety nie mogłem wystartować i może i lepiej bo mogłem dokłanie obejżeć sobie zawody,auta i pogadać z kilkoma osobami
Lukas-poziom jazdy jaki prezętujesz powala.Pokazaleś że można powalczyć niemal seryjnym autem z potforami budownymi tylko i wyłacznie pod drift.
Enzo>na żywo twoj fura podoba mi się bardziej niż na zdięciach.Jeszcze raz dzięki za info.
O tym jak zlocik był zorganizowany nie będe nawet pisal bo wiadomo że
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Dziękuje wszystkim za gratki
Starałem się jak mogłem
Co do hydraulicznego Rękawa Łokieć to fakt przydałby się poniewaz przejscie odcinka toru z punktem kontrolnym na raz bez hydraulika było niemożliwe, dlatego ja to robiłem na dwa razy, na raz przechowili to tylko zawodnicy z hydraulikiem.
Tylko przypominam ze Biała głównie ściga się po zakrętach na okrędke, drift to tylko taka przygoda z nauką panowania w poślizgu ...
Pawełm5, Siły miałem aż nad to hehe forma jest cały czas ta sama
PZDR!!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...