BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[e34] 525i jak sprawdzic czy ma szpere
Autor Wiadomo
duch_robi
[Usunity]

Wysany: 2008-07-21, 11:03   [e34] 525i jak sprawdzic czy ma szpere

Wedlug mnie moja e34 525i z 1987r moze miec szpera. jak to konkretnie sprawdzic, nie mam mozliwosci podniesienia jej z obu stron na raz. Na dyfrze byla blaszka z oznaczeniem 3,73 ale nie bylo S przed oznaczeniem przelozenia, czy w szperach zawsze jest to oznaczenie na blaszce?

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2008-07-21, 11:10   

Ja nie wiem czy zawsze jest oznaczenie s ale wydaje mi sie ze tak .. a jak to sprawdzic stan na asfalcie pedal w podloge i zacznij palic laczka jak zjarasz 2 szt od razu to szpera jak jedna strone to lipa :) albo inaczej prawym kole stan na asfalcie lewym na poboczu i ta sama opcja pedal w podloge jak i to z asfaltu i to z pobocza bedzie powiedzmy palilo to szpera jesli bedzie sie tylko duzo szybciej obracalo to z pobocza to lipka ... mysle ze to w miare dobry test pozdro

duch_robi
[Usunity]

Wysany: 2008-07-21, 11:44   

Wlasnie chodzi o to ze przy daniu w p... na betonie odrazu wzielo na 2 kola. Jaki jest inny sposob, jak podniose na z 2 stron i zakrece kolem to drugie powinno krecic sie w ta sama strone?

Pinczer 

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Maj 2007
Skd: Kraków
Wysany: 2008-07-21, 14:17   

Podnieś auto z jednej strony. Zakręć kołem, jeśli da się zakręcić nie masz szpery.

ardim 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 10 Lut 2008
Skd: Lublin
Wysany: 2008-07-22, 18:31   

robi napisa/a:
Wlasnie chodzi o to ze przy daniu w p... na betonie odrazu wzielo na 2 kola. Jaki jest inny sposob, jak podniose na z 2 stron i zakrece kolem to drugie powinno krecic sie w ta sama strone?

tak, jak się kręcą oba w jedną szpera jest, jak się kręcą w różne strony nie ma.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: