Zdjęcia z sesji autorstwa AxB (Alex). Alex co dopiero kupił swoją, jeszcze jej nie porobił, także uwziął się na fotografowanie mojej. Alex jest fotografem - również z wykształcenia. Wkrótce umieści również topic swojej nowej białej coupety 325e.
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Zdjecia coupety beda, beda, juz niedlugo=] chociaz wymaga jeszcze sporo pracy ale o tym na innym poscie bedzie.
Sesja zrealizowana na sprzecie: Canon eos 30d + 17-40 f:4,0 L; całość obrobiona w PSP CS3 pod Windowsem XP na komputerze z procesorem Pentium E, 2GB RAM itp...;P
O ile sie nie myle lakier jest ori - diamantschwarz. Czarna e30 jest naprawde zadbana i prowadzi się wyśmienicie - silnik naprawde ladnie ciagnie:)
Tak, u mnie lakier jest ori. Ostatnio się jeszcze znęcałem cały dzień nad polerką ręczną maski dachu i klapy (papier scierny i farecla). Ma też kilka wad typu odpryski na masce... ale to może zostać.