Impreza super zorganizowana i oby jak najwięcej takich:) LUKAS - podziękowania za podróż po torze:) Kamikadze - po tym co widziałem powiem jedno, twój nick odzwiercieda się w rzeczywistości w 100%. Trochę szkoda że auto nie mogło wrócić o własnych siłach ale dałeś czadu:)
Na twego typu imprezie bylem pierwszy raz i powiem ze bylo rewelacyjnie.
Podziekowania dla Puza za linke do wydechu ,Lukasowi za wbicie 4rki a w szczegolnosci dla Brus_ik-a za włazenie do kanalu w swieto i spawanie(smiania sie ze mnie Ci nie wybacze).
Ostatnio zmieniony przez luk325 2008-08-16, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Impreza mega bardzo mi się podobała, dzięki Wam za taką dyscyplinę i naprawdę płynność w startach
Stworzyliście naprawdę super rodzinny i bardzo sympatyczny klimat za co jestem wdzięczny
Dzięki również dla Pancina za ułożenie tak genialnych przejazdów
Dwie próby każda charakteryzująca się inna techniką jazdy i obie bardzo długie, treningi freestyle również bardzo pozytywne z mojej strony, oraz chyba wiekszości zawodników, bo takie były przynajmniej Wasze opinie w rozmowach co mnie bardzo cieszy
Dlatego miałbym pewną propozycję, aby taki układ prób, został już dokładnie ten sam i niezmieniony na kolejnych Track Dayach... w ten sposób będziemy mogli porównywać swoje czasy z innymi edycjami BMW TRACK DAY. Myślę że to jest dość fajny pomysł, a trasa jest na tyle ciekawa, że nie powinna się nikomu znudzić
Co Wy na to??
Wyniki wkleję jutro
Jeszcze raz dzięki za tak udaną imprezę
PS.
Dziś w SuperOesie byłem 2gi w RWD (na 20 startujących) i 8 w generalce (na 60 startujących )
Jutro Tor Lublin, tak więc wyścigowego weekendu ciąg dalszy
PZDR!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Lukas nie dziwia mnie twoje wyniki, jak dla mnie jechales najlepiej, rozmawialem tez z paroma innymi osobami potwierdzajacymi moja opinie, ogolnie szacunek za umiejetnosci i wyniki pomimo seryjnego m20b25 Tak plynnie nikt wg mnie nie jezdzil... Pozdr i do zobaczenia nex time.
Co do twojego pomyslu to jestem za...
Lukas wymiatasz!
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
Bardzo chętnie ale jest ogromny problem z terminami, przez to właśnie jest to niemożliwe juz w tym roku. Bo nawet jakby coś sie zwolniło to bedzie za malo czasu na organizacje wszystkiego ...
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
sprzeglo w czwartek wieczorem powiedzialo papa i nie bylo sensu go meczyc semi-slikiem, piatek "jakos" przezylo..., ale po sobotnim superOesie ledwo wrocilismy do domu.
cu next time.
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm
Ja troche późno, ale cóż...
Bardzo dziękuje osobom które zorganizowały BMW Track Day. Bawiłem się wspaniale pomimo tego, że nie przyjechałem swoją bryką. Cała organizacja i porządek na torze był bardzo dobrze zorganizowany. Można było zobaczyć wiele wspaniałych szybkich aut i w dodatku nimi pojeździć. Każdy z każdym mógł porozmawiać - nie było segregacji na Kluby. Za to dla wszyskich duży plus
Marcin dzięki za jazdy w Porsche!
Wielka szkoda, że pewne osoby poniosły straty na torze. Ale jak to mi powiedziano: jak nie wyje###sz to się nie nauczysz!
Pozdrawiam
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Cieszę się bardzo, że wróciliście zadowoleni z piątkowej imprezy. Jest mi bardzo miło słuchać i czytać, że podobało Wam się to, co wspólnie z Lucasem stworzyliśmy. Jeszcze raz dziękuję Wam bardzo za wielką pomoc jaką włożyliście w organizację Track Day'a. Bez Waszej samodyscypliny i poważnego potraktowania moich próśb tak by to nie wyglądało. Naprawdę przyjemnie organizuje się imprezy dla takich ludzi. Mam nadzieję, że kolejne imprezy, które zrobimy będą wyglądały tylko lepiej.
Tak całkiem prywatnie to dziękuję bardzo Dominikowi z 325e turbo i Ostremu za możliwość poupalania ich autek. Bardzo fajna zabawa, po której czułem się jakbym wyszedł z sauny.
Postaram się ustalić, jakie są szanse na jakiś termin być może jeszcze w tym roku. Jeżeli się da. na pewno postaramy się coś dla Was zrobić.
Do zobaczenia na następnym Track Day'u w Kielcach.
Impreza super zorganizowana i oby jak najwięcej takich:) LUKAS - podziękowania za podróż po torze:) Kamikadze - po tym co widziałem powiem jedno, twój nick odzwiercieda się w rzeczywistości w 100%. Trochę szkoda że auto nie mogło wrócić o własnych siłach ale dałeś czadu:)
Dzieki i pozdrawiam bylo super bmw stoi w Radomiu jeszcze nie wiem na co choruje .