Wysany: 2005-01-19, 10:59 Przeróbka 325ix na 325..
Chce swojego iX przerobić na 325i przemyślałem i nawet jak go sprzedam to i tak kupe kasy musiał bym dołożyć żeby mnieć ładne 2.5 doszedłem do wniosku że warto by było przerobić moje. Proszę powiedzcie mi co musze zmienic z przodu..tył juz mniej wiecej wiem ze trzeba wywalić reduktor i wsatwić normalny wał jak jest e-30. Moj kolega mial wypadek 320 i ma wszystkie czesc ale niewiem czy by pasowaly do 325.Może ktoś wie co trzeba wymieniać z przodu..Z góry dziekuje za odpowiedz
Anonymous Go
Wysany: 2005-01-19, 12:20
mlody!! co ty wogole wymysliles??!
IXa przerabiac na zwyklego RWD? IX to auto o poprostu idealnych wlasciwosciach jezdnych
nie zdajesz sobie sprawy ze przez nastepne 30 lat bedziesz wspominal to auto!!!
idealnych rzeczy sie nie poprawia
a RWD 325 to dla ciebie zbyt niebezpieczne auto bo wiem jak lubisz cisnac i dlatego ci nie powiem co zmienic
pozatym IX to nie tylko naped na 4 kola, to takze przednie kielichy pod innym katem i calkowicie inne kolumny mcphersona
popieram JiMa, Lukasz, poprostu gra niewarta świeczki... zamienił stryjek siekierke na kijek....... nie rób tego, ,
a skoro już się chesz naprawde pozbyć to sprzedaj, i nie wieże ze w podobnej cenie nie dostaniesz 325 RWD, albo Ety.... lepiej dołożyć troche do ładnej 325 niż przerabiać ix'a
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Jim napisz mi co musze zrobic narazie....żeby mi to działo na tył...Plis...niechce żadnego 4 napędowego BMW kurde jaki ja jestem cioł kupywałem auto nieznałem sie i kupilem...wr.....
Anonymous Go
Wysany: 2005-01-19, 14:54
no jak juz bardzo chcesz to przyprowadz do mnie auto a w zamian dostaniesz wyczesane srebrne 325i