Po torze biegało dużo ludzi z profesjonalnym sprzętem fotograficznym, którzy cykali zdjęcia seriami ...
Ktoś może wie gdzie Oni umieszczą te zdjęcia ?
Pozdrawiam
Biegało trzech kolesi z niezłym sprzętem, ale pierwszy raz robili fotki autkom w ruchu. Jeden w miarę ogarnął temat i ma coś zapodać, to podlinkuję. Pozostali dwaj wymiękli.
i o to chodzi panowie raz w miesiacu mógl bym jezdzic szkoda ze nie ma czegos takiego jak dni otwarte co miesiac tak jak dla motocyklistow w poznaniu .
No i jak? Wiadomo może coś o jakimś wolnym terminie? Polatałbym jeszcze przed zimą. Może jakaś inna miejscówka była by wolna?
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Witam. Lukas ja nie chce organizowac imprezy bo niestety nie mam na to czasu. Tylko pisze ze w Wyrazowie jest tor i kto chce moze sobie przyjechac bo tego nikt nie pilnuje. Osobiscie jak sie chce uspokoic to tam jade nie wazne o jakiej porze dnia czy nocy. Jak byscie chcieli przyjechac wieksza iloscia to napiszcie a ja sie zapytam kolesia ktory organizowal spoty z roznymi klubami z innych miast i dowiem sie czy kogos pytal o zgode.
POZDRO
czyja jest ta czarna e30 na schnitzerach? Intersuje mnie rozmiar tych felg i jaka tam jest gleba. Ile te fele moga kosztowac? Moze ktos ma takie do sprzedania. Sory za ot ale musze to wiedziec, bo mi sie strasznie spodobaly te kolka.