Wysłany: 2008-08-31, 23:32 [E36] jezierek ->> 323 sedan
Tak wiec spełniło sie moje marzenie BMW E36 w wersji sedan
Samochód 5 lat w Polsce prawie nie jeżdzony.
Wyposazenie :
Silnik m52b25 model 323 170KM
Fabrycznie wyjechała z fabryki w m-pakiecie bez lusterek
Czarna podsufitka
Fotele sportsize reacaro ? białe - podgrzewane
Klimatronik
Orginalne radio BMW Bussines
Elektryczne szyby x2
Kolor daytonaviolet metalic
Zawieszenie gwintowane FW variant 3
Felgi 18" BBS szerokosci nie znam z oponami 225/40/18
Orginalny wydech eisenmann
Auto ma troche rzeczy do poprawek, wiadomo nigdy nie kupimy idealnego auta chyba ze z salonu
Przedstawiam fotki ponizej
Pierwszymi planami będa wymiany filtrów, płynów, olei i doprowadzenie auta do ideału zawieszenie. Przed zimą bede planował usunac ruda z blachy jest w 3 miejscach.
Jak to? Chyba w przeszłości miała jakąś przygodę i ktoś wymienił na zwykłe lusterka
czemu tak sądzisz? mozna było mieć tez opcję bez lusterek a nie wiem jak było tu, w zestwaie jest chyba ksiazka ze specyfikacja jak są lusterka w nij wpsane tz. że były jak nie to nie proste
[ Dodano: 2008-09-02, 18:52 ]
jezierek napisał/a:
byc moze miała lusterka m3 ale ja sie ciesze ze ich nie ma
daniel325 powinien cos wiecej o niej wiedziec
wiem tyle że kupił ją chłop 40 letni jakieś 5 lat temu (byla to najładniejsza e36 jaką w tedy widziałem) podniósł ja chyba bo była niziutka dokupił do niej listewkę na zderzak i znaczek na listwę boczną bo brakowało i tyle w nią zainwestował potem tylko waha i olej, widywałem ją tak często na mieście jak byłego dłużnika w efekcie chłop zrobił nią 20 tysięcy, nigdy nawet nią sie nie przejechałem z tego co załważyłem trzeba trochę ja podopieszczać bo brakuje bieżących napraw typu klamki, końcówki itp
Co z tym gwintem bo nie sadze zeby to byl kw wariant 3 o wartosci ponad polowy auta chyba ze ktos niezle zaszalał ale to reszta auta tez powinna byc dopieszczona
Ogolnie bardzo ladnie sie prezentuje mimo ze to nie coupe
dawaj film z eisenmann-em
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA