auto dzis o 11 zostało załadowane na lawete i pojechało pod niemiecka granice(trochę dziwna sprawa patrzeć na znikającą za zakrętem dupcie e30), troche skoda(właśnie zaczyna mnie to w kur.. tylko trochę szkoda kiedyś jak sprzedawałem pierwsza e30 załowałem tego przez 5 lat cały czas myslać że kiedys kupie następną a teraz sprzedaje z delikatna obojętnością i z każdym kolejnym autem jest coraz gorzej )ale trafiło myślę w dobre ręce i od czasu do czasu bedzie upalane , zostało sprzedane na tymczasowym wydechu i bez zawiasiu, mam nadzieje że nadal bedzie się rozwijało.
drift -auto na zdjeciach stoi juz na felgach nowego właścicela moje ozety założył na e30 cabrio m20 która sprzedał tego samego dnia co kupił moją e30 (co śmieszniejsze za te same pieniądze)
Wysłany: 2008-09-10, 21:18
Przemass napisał/a:
auto chyba trafiło do typa ze Zdun co ?
Dokładnie ma ja czlowiek ze Zdun. Nie macie się co martwić trafiła w dobre ręce, człowiek podchodzi profesjonalnie do tematu przygotowywana jest do driftu, wkrótce ja zobaczycie. Ps. Kupilem z niej M-techa.