Wysłany: 2008-09-10, 12:57 Łapy do e30 silnik m30 !!!!
Witam , Bardzo potrzebuje lapy do e30 pod silnik m30 .. Konkretnie potrzebuje albo kupic albo wymiary bo z e30.de zamawiac to sie mija z celem za ponad 200euro , tyle to blok silnika kosztuje Bardzo prosze o pomoc
Widziałem e30 z m30 na ori łapach, z tego co pamietam to koles mowil ze łapy sa z e32.
Tylko niewiem jaki silnik, moze tez m30, ale niewiem.
Kurde nic nie rozumiem...nieważne...
Gdyby miał na ori łapach to mocowania do nich pewnie miał dospawane do podłużnic.
Wyślę Ci namiar na PW do jednego chłopaka z Wawy, zapytaj go czy by Ci takie łapy zrobił bo ma u siebie zrobione home made(podobne do moich)
Ostatnio zmieniony przez Bambus 3.. 2008-09-10, 23:22, w całości zmieniany 2 razy
dzieki , a ty masz grodzie klepane ? bo ja chce zalozyc bez wiskozy , by oszczedzic klepania grodzi
Nie...
Ja mam skrzynię od silnika M10B18 i nie trzeba tego robić, nie trzeba również wału napędowego skracać...
Uprzedając pytanie...Jak na razie skrzynia wytrzymuje bez problemu i to przy spiekowym sprzęgle