BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Coś nie tak z wkladem amortyzatorów
Autor Wiadomo
beryl 

Pomg: 9 razy
Doczy: 11 Lis 2007
Skd: WPR
Wysany: 2008-09-10, 21:59   Coś nie tak z wkladem amortyzatorów

Panowie pilnie potrzebuje pomocy. Walił mi amortyzator więc rozkręciłem go i trochę oniemiałem, bo w grubej rurze jest wąski wkład i o dziwo to trzymało się. Teraz mam problem, bo muszę kupić amory na przód i nie wiem czy gruby wkład jest takiej samej długości co wąski. Jeśli tak to ta śruba do zakręcania nie będzie pasować. Czy gruba rura jest jakaś uniwersalna, że można włożyć dowolny wkład, czy to jakieś maksymalne druciarstwo ktoś odwalił. Amortyzatory to chyba Bilsteiny (żółte) skok około 6 cm i do tego brak odbojów, tylko osłona błotna.

Grzesiek2290 
fck vanos!

Pomg: 13 razy
Doczy: 01 Wrz 2008
Skd: B-stok
Wysany: 2008-09-10, 22:42   

Z tego co wiem to waski wkład pasuje do grubej lagi i mozna tak jezdzic bez problemu.
Ale skoro kupujesz nowe to biez taka jak trzeba czyli gruba. Długosc jest ta sama

beryl 

Pomg: 9 razy
Doczy: 11 Lis 2007
Skd: WPR
Wysany: 2008-09-11, 23:04   

Dziś dowiedziałem sie, że to co mam to M technik z inną rurą macpersona. Zakrętka rury u mnie jest wkręcana w środek, a w standardzie jest nakręcana na rurę. Wątpię, żeby standardowy gruby wkład pasował do tej rury (jeśli ta sama długość) i w dodatku mam problem ze znalezieniem osłony przeciwbłotnej, bo te co mi dają z katalogu nie pasują. :help:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: