Pomg: 2 razy Doczy: 19 Cze 2008 Skd: Kaliszfornia City
Wysany: 2008-09-12, 19:59 Kasowaniu inspekcji i oleju.
Tak wiem ze bylo to MILION razy ale czytalem robilem i czytalem i krotko mowiac :cenzura:
Jestem omalo co szczesliwym posiadaczem E34 525TDS 93r. i chcialem skasowac inspekce oraz wymiane oleju i lipa.Zwieralem piny 7 i 19 nawet na wiecznosc i mowilem nawet do tych kontrolek i nic.
Czytalem o jakis akumulatorach w liczniku ale ponoc w e34 tego juz nie ma.
Wiec co jeszcze mam zewrzec by skasowac inspekcje i odpalic wszystkie zielone lampki ?
Wysany: 2008-09-15, 08:58
Nie stety nic to nie dało.Jedni piszą że są akumulatorki w liczniku w E34 a drudzy że ich nie ma wiec jak to wkońcu z tymi akumulatorkami jest?Może w nich tkwi problem?
Wysany: 2008-09-15, 22:41
LUKAS napisa/a:
Zrób mostek na 7 i 19 pinie, włacz zapłon i obserwoj kontrolki, razie problemow poruszaj pinami, czasem moga zasniedziec i trzeba poprawic kontakt.
LUKAS jak juz pisalem wczesniej to nie dosc iz ruszalem i obserwowalem kontrolki to jeszcze z nimi rozmawialem ale i to nie przynioslo zamierzonego rezultatu
Jednym slowem kanał.Jest jeszcze nadzieja w podpieciu do kompa i zobaczymy co wybuchnie
Witam.Połącz mostkiem piny 7 i 19. Włącz zapłon.Odczekaj ok 12 sekund. Jeśli nic się nie dzieje to przy włączonym zapłonie wyjmij mostek z kości diagnostycznej. Powinno być git i zielone kontrolki powinny się załadować.Pozdrawiam.
musisz 7 pin polaczyc z masa dopiero teraz wlaczyc zaplon odczekac 14 sekund po 14 sekundach puszczasz mase na chwile i spowrotem zwierasz na chwile i ma byc git