BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
E30 i 6 atmosfer
Autor Wiadomo
e-30
[Usunity]

Wysany: 2005-01-20, 23:21   E30 i 6 atmosfer

Witam no wiec tak od poczatku zalozylem gaz juz pierwszego dnia poleciala mi pompa paliwa jezdzilem z zepsuta jakies 4 miesiace w koncu zalozylem sekwencyjny wtrysk gazu i po jakims miesiacu kupilem nowa pompe paliwa niestety byla ma malo wydajana w miedzy czasie zalozylem chip do 7 tys strumienice magnetyzery kupilem wreszczie pompe paliwa ktora daje nawet do 8 atmosfer i teraz co jest dziwne... samochod idzie dobrze dopiero przy 5,5 atmosferach chociaz powinien przy 3 zastanawiam sie czy jest to wina wtrysków moze sa zabrudzone moze przez chip strumienice teraz ma lepszy przelot i potrzebuje wiecej paliwa??
a przez ostanie 4 dni jak wlaczam zimny silnik na beznynie przerywa moim zdaniem sa to wtryski ale nie jestem pewien. co wy o tym sadzicie??

Pozdro

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2005-01-20, 23:24   

yyyyyyy aaaaaaa moze przepływka sie zacina? :idea:

e-30
[Usunity]

Wysany: 2005-01-20, 23:32   

przepływomierz?
raczej nie jakby brakowlao powietrza to by tak dobrze nie szedl te zacinanie to od 3dni a pompa juz prawie 32 tygodnie ale sprawdze :wink:

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-01-20, 23:37   

a filterek zmieniales ?? i moze dorzuc jeszcze magnetyzerow - moze ma malo :lol:

swoja droga jaki masz regulator cisnienia paliwa ?? ??

e-30
[Usunity]

Wysany: 2005-01-20, 23:42   

Filtr sprawdzalem jest ok regulator jaki mam to niewiem fabryczny ale sprawdzalem cisnienie przed i za regulatorem i wszytsko tak samo

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-01-20, 23:49   

spoko auto moze chodzic zle przez pozapiekane wtryski ale to cisnienie jakies dziwne strasznie - nie wiem jak w ISie ale we wszystkich ukladach wtryskowych oscyluje w okolicy 3 wiec moze masz popsuty manometr ;)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: