Witam. Oto moja nowa zabawka. Mam nadzieje ża się spodoba Kolor jak widać biały
rok produkcji 92. Serce M50b25, resztę widać na foto W planach mały remoncik zawiechy, rozpórki, może xenon no i utrzymanie Beatki conajmniej w takim stanie jak jest albo i lepszym
Felga
Środek
Serce
Reszta
Pozdro dla BMW Fanów
poprawilem fotki zeby nie trzeba bylo klikanc tyle
Ostatnio zmieniony przez center 2008-10-04, 11:09, w caoci zmieniany 3 razy
Felgi pasują mi takie jak są. Ewentualnie widział bym BROCKI Mi osobiście brakuje tylko tylniego zderzaka w M pakiecie( już leży u mnie w piwnicy i czeka na lakierowanie ) no i gleba konkretna by się przydała, ale niestety nasze drogi... Betka ma jeszcze pare drobiazgów do poprawy ale pracuje nad tym, pozatym chyba jest ok.
Felga fajna i wypas fajny - powiec mi czy przyciski w kierownicy Ci działają. Bo wiadomo że były dokładane razem z kierownicą bo w tych rocznikach była inna kiera
Skrzynia 5hp18. Przyciski w kiery niestety nie działają. Działa jedynie podświetlenie przycisków, kozacko to wygląda w nocy Właśnie jestem w trakcie małego remontu zawiechy z przodu : nowe końcówki drążków, sworznie wachaczy i tuleje wachaczy. Przyszła też rozpórka z przodu made by Nakrętka i czeka na montaż.
[ Dodano: 2008-10-05, 08:54 ]
Automacik chodzi extra, biegi wchodzą płynnie i bez szarpnięć, buta tez ma konkretnego ale to chyba temu że silnik jest w stanie rewelacyjnym . Pozdro