AUTKO KUPIŁEM DWA DNI TEMU W KRAKOWIE . STAN SAMOCHODU JEST NIEWIARYGODNY . AUTO NIGDY NIE BITE Z ORYGINALNYM LAKIEREM . BRAK JAKIEJKOLWIEK RDZY ,FOTKI ROBIONE NASZYBKO . RESZTE OCENCIE SAMI ........
Ostatnio zmieniony przez center 2008-10-09, 18:45, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
a jednak! Rozmawiałem z Davidem tydzien temu zaraz po tym jak rozmawiał z Tobą przez tel! Wtedy sie wahałeś co robić! Teraz widze ze podjołeś słuszną decyzje! Niepamietam gdzie ale widziałem tą 6tke na żywo! Robi niesamowite wrażenie! Zycze zeby przynosiła Ci duzo radośći bo jak dla mnie to napewno jedno autko z pierwszej 3ki jakie BMW kiedykolwiek wyprodukowało!
JESTEM 3 WŁASCICIELEM . AUTO POCHODZI Z BELGI POSIADAM FAKTURE ORYGINALNA ZAKUPU Z SALONU . ROK PRODUKCJI TO 1988 ,A NA DROGI WYJECHAŁA DOPIERO W 1990 . AUTO BEZWYPADKOWE .SAMOCHOD JAK NA TAK NIEWIARYGODNY STAN MA PRZEJECHANE 310000 KM. Z WYPOSAZENIA POSIADA 4 EL SZYBY , KLIME ,ABS , OBC II , SKORE . EL. FOTELE .
W Tarnowie rozmawialem z Dawidem i cos mówił ze bedzie 635 z Krakowa, to juz wiedizałem o jakie auto chodzi widziałem ją kiedyś na żywo, jest naprawdę piękna Kalina, gratuluję zakupu
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."