Jestem świeży na forum wiec witam wszystkich..
Mam taki problem.. Iz ostatnim czasem w zasadzie wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem e30.. E30 niskiej i szerokiej. Jakoze jest tam m40 to miska (peknieta) jest ok 3 cm. nad ziemia. Czy wie ktos jak bardzo mozna skrocic miske w m40?? a po 2gie to jaka blache polecicie na oslone pod nia?
Z gory dzieki.
Podobno da sie skrocic, wtedy smok tez idzie do obciecia. Wiem Cypisek wlasniie znalazlem watki z oslonami.. w gre wchodzi ewentualne podniesienie silnika na lapach... ok 3cm..
Jedynie zostaja kola.. mysle ze 16tki z zimowkami na jakims balonie troche podniasą auto, ostatecznie w gre wchodzi seryjne zawieszenie na zime..
zastanawiam sie czy z opla 16tki podejda..:/ sam juz nie wiem co z tym robic... hmm..:(
ten patent jest u kolesia w m40 zastosowany przez nas, i się sprawdza:)
chodzi o to aby zamiast oryginalnych poduszek od e30 pod silnik założyć takie olejowe od opla omegi a ( nie wiem czy przypadkiem od b też nie będą pasować, jednak to już nie jest sprawdzone więc nie mówię ) po wymianie silnik idzie do góry o 3,5 cm
poduszki są praktycznie plug&play jedyne co trzeba przerobić to rozpórkę jesli się ją ma ( musi być troszkę bardziej podgięta )
pozdrawiam