BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
e30 325i waska lampa 86` (siemianowice śląskie)
Autor Wiadomość
BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysłany: 2008-10-20, 19:04   

za dwa to ja pierwszy ja łykam, chociażby na części :mg:

Mateusz 

Wysłany: 2008-10-20, 19:22   

ja to nawet za 5 ja wezme :lol:
widzialem na zlocie na sosinie
ogladalem i strasznie mi sie podobala

Miro 

Wysłany: 2008-10-20, 19:50   

moge jutro podjechać zobaczyć auto. Bedę w poblizu i mogę zdac prawdziwe sprawozdanie.

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysłany: 2008-10-20, 19:52   

Miro napisał/a:
moge jutro podjechać zobaczyć auto. Bedę w poblizu i mogę zdac prawdziwe sprawozdanie.

czekam :wink:

Kruczek 

Wysłany: 2008-10-20, 19:56   

wszyscy czekają ;)
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2008-10-20, 19:57, w całości zmieniany 1 raz  

Miro 

Wysłany: 2008-10-20, 20:18   

Ok więc pojadę i zobacze . Chodz nie obiecuje bo bede w pracy :wink:
Ale bardzo jestem ciekawy czy naprawdę jest to szrot czy Gościu nasłuchałeś sie swojego fachowca....

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

kalolek16 
FISH a.k.a Dziku

Wysłany: 2008-10-20, 20:47   

heh...jedz i sam ocen :)

mysle ze fachowiec wie troszke wiecej niz TY...ale skoro jest tak zaufana osoba i moje sprawozdanie NIE JEST PRAWDZIWE ?...czekam z niecierpliwoscia na to co Ty o tym bedziesz sadzil :] szerokosci

IPLO 

Wysłany: 2008-10-20, 23:59   ..............

o hu.................. J jaka dyskusja o e30 ja powiem tak za za 2800euro to masz chłopie takom KUFa LALKE .niewiem niebede tej krytykowal niewiedziałe ale foty widze wystAwka jak na giełdie opony placzkiem dane zeby ładnie wygladała ,druga sprawa jak byłes z takim kolesem CO wali bryki od X lat to chyba stac go na czujnik grubossci lakieru no i moze sprawdziles VIN Moze Wogule to jest 85 ROK Albo 88 niewiesz .na moje oko tak
widac dałes ciał ze wogule chcesz kupic auto za 10 koła(E30) i wogule to kto rozsądny kupuje takie(E30)za tyle kasy .
Oczywiscie tez czekam na relacie ale co tam ogladac co to ma złoty dyfer ze tyle kosztuje pozdrawiam ;/

a co sie teraz dopatzryłem na fotach przedni zaczep w baranku hehe :lol:

ps.wsiadaj w auto i wal na zachód po e30 jak masz tyle flotyn na e30 jak bys miał do 3tysi to sie kupuje w polsce
z takom flotom kupujesz stan top NAPRAWDE TOp KAZDY model e30 wiadomo wycieczka kilku dniowa :mg:
duzo kilosów ale napewno bedziesz zadowolony Chyba ze znajdziesz w PL. sprawdzone auto zadbane od kogos co onie dbał ale z tego co widze na forum i po znajomych to żadkosc tylko swap tuuuuunnnniiig kazdemu w głowie no i a SAME
zamieniki .

chłopaki bez obrazy niepisze ze wszyscy ale taka prawda
Ostatnio zmieniony przez IPLO 2008-10-21, 00:14, w całości zmieniany 3 razy  

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2008-10-21, 07:50   Re: ..............

IPLO napisał/a:
o hu.................. J jaka dyskusja o e30 ja powiem tak za za 2800euro to masz chłopie takom KUFa LALKE .niewiem niebede tej krytykowal niewiedziałe ale foty widze wystAwka jak na giełdie opony placzkiem dane zeby ładnie wygladała ,druga sprawa jak byłes z takim kolesem CO wali bryki od X lat to chyba stac go na czujnik grubossci lakieru no i moze sprawdziles VIN Moze Wogule to jest 85 ROK Albo 88 niewiesz .na moje oko tak
widac dałes ciał ze wogule chcesz kupic auto za 10 koła(E30) i wogule to kto rozsądny kupuje takie(E30)za tyle kasy .
Oczywiscie tez czekam na relacie ale co tam ogladac co to ma złoty dyfer ze tyle kosztuje pozdrawiam ;/

a co sie teraz dopatzryłem na fotach przedni zaczep w baranku hehe :lol:

ps.wsiadaj w auto i wal na zachód po e30 jak masz tyle flotyn na e30 jak bys miał do 3tysi to sie kupuje w polsce
z takom flotom kupujesz stan top NAPRAWDE TOp KAZDY model e30 wiadomo wycieczka kilku dniowa :mg:
duzo kilosów ale napewno bedziesz zadowolony Chyba ze znajdziesz w PL. sprawdzone auto zadbane od kogos co onie dbał ale z tego co widze na forum i po znajomych to żadkosc tylko swap tuuuuunnnniiig kazdemu w głowie no i a SAME
zamieniki .

chłopaki bez obrazy niepisze ze wszyscy ale taka prawda

IPLO tu się pozwolę z Tobą nie zgodzić, wiem, że i u nas i za niemiecką granicą znaleźć zadbane E30 jest dośc trudne, ale po sobie wiem, że trochę cierpliwości i da radę. Sam szukałem w zeszłym roku u Szwabów i było naprawdę ciężko...Nic tam nie znalazłem (może przez to, że byłem mega wymagający)

Ale da radę - Oczywiście nie można wtedy mieć jakiś mega wymagań co do wyposażenia i koloru, ale to i tak sukces. Zresztą w E30 nie jest to problem - kupujesz zadbane m40b16 czy b18 czy m20b20 i zmieniasz co chcesz - skrzynię z automatu na manual , silnik z m40 na m20 lub m52, dyfer zwykły na zeszperowany...itd...

E30 jest jak układanka - ale najważniejsze jest miec zdrową nie wy ru chaną bazę- reszta jest powolutku do zrobienia. Co chcesz możesz sobie kupić - fotele sportsitze i obszyć skórą, kierownicę mtechnik 1,2,3,4,5 i nie wiem jeszcze który numer :lol: , komplet narzędzi, itp itd

A jak kupisz padło, to to padło i tak padłem zostanie, choćbyś nie wiem jaką kasę włożył.

Powodzenia życzę wszystkim marzycielom i fantastom :)

kalolek16 
FISH a.k.a Dziku

Wysłany: 2008-10-21, 08:20   

Tak na powaznie to zaczynam rozwaza czy na pewno takiej wymazonej e30 szukac...po tym samochodzie z siemianowic troche sie zrazilem. jak juz wszystkim napisalem ch** z motorem i tym gradobiciem, ale spod zjedzony, podluznice w szpachli w ksztalcie zygzaka no, do tego tylny lewy kant wgnieciony do wewnatrz auta, slupki lewe w szpachli, chrom sie tam nie miescil a tak poza tym to jeszcze kazda szyba inny numer.

a co do Twojej wypowiedzi IPLO magnez z chusteczka wystarczyl az za bardzo :( dziekuje za rade...juz nie pierwsza osoba mowi zeby szukac u niemca bo w Polsce jest jak jest...jak ktos ma perelke to nie odda za byle kase, a jak ktos nie ma to bedzie pisal ze to perelka i szukal frajera ! Przeciez zyjemy w Polsce !

Szajbaa 
Fan Marki

Wysłany: 2008-10-21, 09:48   

eh szczerze mówiąc to aż mi szkoda że okazało sie ze to nie igła taka prawdziwa. bo prezętuje sie pieknie. co prawda kupic nie chciałem ale cieszyło mnie ze są jeszcze takie ładne wąskie lampy a tu lipa....

Kruczek 

Wysłany: 2008-10-21, 10:35   

chcesz ładną wąską lampę ? zbuduj sobie sam, poszukaj zdrowej budy, resztę można zrobić... kupić w Pl ładną e30 trzeba mieć szczęście, a wąskiej to ze świecą szukać.
sam wiem bo kolega ostatnio szukał, obejrzeliśmy kilka, każda miała coś spawane, wkońcu raz pojechali beze mnie bo za bardzo byłem wybredny i kupili.... trupa ze spawaną podłogą :lol:

Szajbaa 
Fan Marki

Wysłany: 2008-10-21, 12:45   

jestem tego samego zdania kupilem wąską nie idealna ale za to nie ruszaną przez nikogo z orginalną rdzą;] i o to mi chodziło wiem co mam co musze zrobic itp.

no chyba ze kiedys cos wyjdzie ale generalnie wydaje sie nie bita
Ostatnio zmieniony przez Szajbaa 2008-10-21, 12:46, w całości zmieniany 1 raz  

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2008-10-21, 18:51   

Łukasz napisał/a:
A jak kupisz padło, to to padło i tak padłem zostanie, choćbyś nie wiem jaką kasę włożył.

Święte słowa Łukasz :) Ale czasami trudno się rozstać z takim padłem.

kalolek16 napisał/a:
magnez z chusteczka wystarczyl

W orzechach jest dużo magnezu,ale o co chodzi z tą chusteczką? :wink:

BM 6 

Wysłany: 2008-10-21, 19:14   

ChriS napisał/a:

kalolek16 napisał/a:
magnez z chusteczka wystarczyl

W orzechach jest dużo magnezu,ale o co chodzi z tą chusteczką? :wink:

Krzysiu! Nie chodzi o magnez lecz o magnes, który przyciąga blachę a nie szpachlę.

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2008-10-21, 19:21   

Oj wiem.
Przecież zrobiłem :wink:

MARAS 
plecak doświadczeń

Wysłany: 2008-10-21, 22:17   

[quote="ChriS"]
Łukasz napisał/a:
ale o co chodzi z tą chusteczką? :wink:

żeby tej igiełce lakieru nie odkruszyć i nie porysować magnesem... :wink:

Dlatego wolę gdy w aucie lakier jest zmatowiały bo wiem że go nikt nie ruszał a sam go wypoleruję... tak jak silnik wolę gdy jest zakurzony brudny wtedy widac gdzie się poci nie musze go macać w poszukiwaniu ewentualnych wycieków
Im auto bardziej wypolerowane nawoskowane wyplakowane a pod maską błysk tym dokładniej mu się przygladam...
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2008-10-21, 22:21, w całości zmieniany 1 raz  

kalolek16 
FISH a.k.a Dziku

Wysłany: 2008-10-21, 22:25   

ten samochod ktory ogladalem mial jeszcze obok lamp i lotki na klapie jeszcze nie do konca rozprowadzony wosk wiec sam wiesz o czym to swiadczy, rozumiem zeby przed sprzedaza wyczyscic ale zatajanie szpachli i nawet nie przylozyc sie dokladnie do polerki woskiem ? heh to przesada

Miro 

Wysłany: 2008-10-21, 22:38   

niestety nie ogladałem jej bo gdy bylem w poblizu było ciemnawo wiec nici z dokładniejszego ogladania.

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

MAJSU 

Wysłany: 2008-10-22, 13:49   

Panowie jak jesteście tacy mądrzy to najpierw pojedźcie i na własne oczy zobaczcie ten samochód ! Ja tu widzę że co druga osoba to prawdziwa wróżka Balia i ze zdjęc jest w stanie wyczytac całą historię samochodu :) Już nie raz widziałem parę Beemek nad którymi w galerii ludzie pieją z zachwytu a na żywo się okazuje że wcale tak różowo nie jest ;/

Miro 

Wysłany: 2008-10-22, 19:33   

właśnie dlatego chciałem zobaczyć...

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

kalolek16 
FISH a.k.a Dziku

Wysłany: 2008-10-22, 20:50   

MAJSU dzieki ze chociaz Ty nie jestes znawca zdjeciowym i trzymasz jakis dystans do tego co widzisz na zdjeciu.

alexil 

Wysłany: 2008-10-23, 15:22   

Fajnie, że auto okazało się trochę mniej idealne niż w opisie, bo śliniłem się na nie jak cholera :P
A swoją drogą na fotkach naprawde auto wygląda idealnie i ciężko się do czegoś przyczepić....

Pozdrawiam

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2008-10-23, 16:28   

ja to wiem jedno że fotki to fotki.czasem i dziewczyna wyglada ładnie na zdjeciu a na żywo tak sobie.popatrzcie na nk :lol:

podobnie też jest z wnętrzami.czasem ktos pokaże na foto jak ma w domu w srodku czy na zewnątrz i ogólnie wszystko ładnie pięknie.widzac to wszystko na żywo często nie chce się wierzyć że pewnych baboli nie widac na zdjęciach

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2008-10-24, 08:38   

może załóżmy lepiej temat - jak kogoś zrobić w hua za pomocą zdjęć - PORADY :lol:

Odpowiedz do tematu