Wysany: 2008-10-24, 17:52 Które sprzęgło lepsze SACHS czy LUK - e30 325i
Witam ostatnio rozsypało mi się sprzęgło (docisk pękł na 4 części). I stoję przed dylematem jakie założyć. Poprzednie było SACHS, ale zastanawiam się nad LUK. Co wy sądzicie na ten temat, która marka lepsza. Chce kupić jak najmocniejsze, ponieważ go nie oszczędzam.
Chodzi o markę nie model, bo to już znajdę. Z góry dzięki
_________________ Nawet Dziecko wie, że liczy się tylko RWD
LUK, nawet jeżeli będzie droższy. Argument masz wyżej.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-10-24, 21:50, w caoci zmieniany 1 raz
tak ale oryginał Sachs w aucie z przed 15 lat jest zrobiony made in germany a obecie w sklepie jest made in china lub taiwan (z autopsji wiem) nawet gdy na pudełku jest germany... czytaj wykonano w AZJI ZAPAKOWANO W KARTONIKI W NIEMCZECH... takie to giermany.... jak panewki Glyco na panewce napis made in Germany ... tylko nie dodali wykonano w polsce a zapakowano w niemczech...(z autopsji wiem)
lepiej LUK...trzymają jakość moje osobiste zdanie... trafiłem już na zwichrowane tarcze Sachsa i reklamowałem dla mnie nie do pomyślenia tak zjechać na jakośći tak samo już dzieje się z Bilstein Gruppe odkąd stałosię włąśnoscią Delphi
Ja bym sugerował się wykonaniem i ceną produkt tani musi być kiepski lub tanio wykonany nikt nie sprzedaje markowych produktów za pół ceny chyba że jest niedorozwiniety i dokłada do ineteresu
może zamiast seryjnej tarczy skoro auto ekstremalnie uzytkujesz to poszukaj Sachs ale race engineering...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2008-10-26, 12:35, w caoci zmieniany 2 razy
Ja tez wybralbym sachsa bo sachs siedzi jako oryginal
no nie zawsze. Czasami trafiam na oryginale również na LUK-a
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-10-26, 07:33, w caoci zmieniany 1 raz
LUK - powinienies zawsze trafic na dobry jakosciowo element
Sachs- mam u siebie i nie narzekam bo wytrzymuje naprawde sporo ale znowu łatwiej trafic na mine
Wybrałem LUKa. Pytałem każdego kogo mogłem i zdecydowanie duża większość ludzi stwierdziła, że LUK. Dziwi mnie tylko to, że pytałem w różnych sklepach i u znajomych w InterCarsie oraz Auto Stach i LUK jest dużo tańszy ok. 500 zł , SACHS ok. 700.
Wypowiem się na temat sprzęgła po jego wypróbowaniu. Serdeczne dzięki za pomoc.
_________________ Nawet Dziecko wie, że liczy się tylko RWD