Jakoś mnie natchnęło i postanowiłem zajrzeć na to forum po spotkaniu z klubowiczami: marekfl i henry. W związku z tym że jestem nie mniejszym pasjonatem marki niż Wy przedstawie Wam moje wozidełko, ale najpierw po krótce przedstawie moją niezbyt może bogatą historie z BMW. Zaczynałem przygode raczej z grubej rury, bo pierwszym śmigiełkiem używanym przeze mnie było e32 750i z 91r następnie zmieniłem na rocznikowo młodszą bo z 93r, później przyszła pora na e39 525d z 02r, później e60 530d z 04r no i doczekałem sie e61 535d z 06r. Auto wyposażone dośc dobrze, między innymi komfortsitze oraz pełny M-Pakiet .... co do silnika bi-turbo robi robote choć coraz częściej myśle nad chipem, wiadomo że apetyt rośnie w miare jedzenia, jak mi to nie wystarczy to obiecałem soboe M5 lub M6 ... czas pokaże .... W aucie jak do tej pory zmieniłem tylko felgi z M-Pakietowych 18" na 19" ASA REVOLUTION, oraz założyłem czarny grill ... jak narazie w planach jest przyciemnienie szyb oraz wymiana świateł na po-liftowe ... Oto Ona
Ostatnio zmieniony przez center 2008-11-08, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Ladna trumna e60/61 bardzo mi sie podoba jedyne co to wnetrze mi nie podchodzi w tych modelach.W niedziele jezdzilem nowym m5 i ma kopa ale jakoś szczegolnego wrazenia na mnie zrobila...
Bardzo fanje auto, super ze w M Pakiecie. Pomysl z lampami po lifcie super, szczegolnie tylne. Jezeli zmieniales felgi na 19" wartalo poszukac oryginalnych 19" z M Pakietu, sa kozackie.
...To miło Przemku ,że się tu wreszcie pojawiłeś z Twoją "beemka" . Na mnie niesamowite wra zenie zrobił Twój dach . Przecież to sie robi prawie kabriolet ............Fura jest konkretna . Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
No dokładnie te szyberdachy dużo potrafią ale mi jakoś w E60 kombiak nie leży ale silnik tutaj jest wielką potęgą ! Miałem okazje pośmigać 530D i to zrobiło na mnie wrażenie
A tutaj
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Przemku przegapiłam moment zamiany e60 na e61, ale zmiana jest zdecydowanie na plus! Mam też nadzieję, że po zmianie silnika na odrobinę większy nie będziesz już tak zakręcony po kolejnej przejażdżce z Lukasem!
Trzeba będzie wpaść do Kielc obejrzeć potworka, tym bardziej że wiecie jak uwielbiam wasze miasto! Nawet mogę pokusić się o stwierdzenie, że stęskniłam się za Kielcami!
Bajka, silnik jest takiej samej wielkości tylko świstaki dwa siedzą, w tym wypadku w Bawarii oszukali i 535d nie znaczy że jest 3.5 litrowy silnik Auto zawija już nieźle ... Co do przejażdżki z Lukasem to nie moc a możliwości kierownika wprawiły mnie w taki zakręcone stan