Auto obecnie jest przygotowywane do driftu wiec zdjęcia środka będą niebawem
Zawieszenie - D2 Racing, wszystkie tuleje - PowerFlex, hamulec reczny - D2 Racing, przewody hamulcowe w oplocie stalowym - Sparco, Pasy - Sparco, Szpera 100 % , fotele kubełkowe - Wiechers sport i cdn.........
P.S
Auto jest już przerejestrowane
Pozdrawiam
_________________ E36 328 - AC Schnitzer
Ostatnio zmieniony przez center 2008-05-03, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
kurde świetnie sie prezentuje, tylko te lampy z tyłu coś mi nie leżą,
szpera 100% - ja też chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak narazie na moje umiejętności daje rade ale owszem Turbawka będzie w przyszłym roku
swapuj na 3,5 albo 4,0 bo szczerze przyznam, że uturbienie 2,8 za dużo frajdy nie da. Będzie osiągami niewiele lepsza od seryjnej emki. wiem, bo widziałem projekt z Warszawy (kreator) 2,8 + zakucie +Turbo z USA za ponad 5000 $ (i ogólnie bardzo pro zrobione). Zhamowali ją i nic specjalnego Zdrową emką daleko nie zostaniesz
Pozdro
Ciag dalszy modyfikacji pochwale sie delikatnie przybyło: kierownica zamszowa SPARCO, zapinki do maski SPARCO, wyłącznik prądu SPARCO, kpl układ wydechowy przelotowy wraz z kolektorem, przednia maska CARBON, płyn hamulcowy MOTUL zdjęcia zamieszczę wieczorkiem
Auto bylo w programie razem ze mna w OPT z Tede
Ile masz przewodow w oplocie, 4 czy cały komplet (6) ...
Ktora wersja zawiasu D2?
Czekam na foty
Bejka prezentuje sie super, fajny rarytas Ci siętrafił, spoiler na klapie (chyba ori Sznycla)
Lampy tylne natomiast moglbybyć eMowskie, bo te psującałość ...
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
100% Oryginał. Cały układ wydechowy, sprezyny (biale - mam na sprzedaż jak by ktoś chciał , rozporka przód, felgi, progi, tylna lotka na klapie i mały spojler zderzaka + przedni spojler który leży u mnie na balkonie bo nie da się z nim jeździć na tym ustawieniu zawieszenia co mam teraz .
Za jakieś 2 miesiące dalszy ciąg prac m.in. mniejszy zbiornik na 30 litrów, klatka, wyfiokowana deska, szyby z tworzywa itd Na bieżąco będę opisywał prace