Witojcie Oto mój nowy wynalazek kupiłem ją za 1600 zł. Nie ma żadnych wypasów ale była nie bita poważnie i trzyma się kupy ogólnie. Jak narazie wymieniłem;
nowa pompa paliwa nowe opony i chyba tyle zrobilem jak narazie leje paliwo i jade przed siebie nawet spalanie mnie zaskoczylo 16 na 100 Do zrobienia zostalo wymienic lozysko oporowe sprzegla podpore walu, zalozyc nowy parownik plus blos, pomyslec co z zegarami stoja na 299 tys km ustawic zawory, i to wszystko na ten rok chyba na przyszly sezon chce ja zglebic i dac jakies ladne 17' oto foty
Co o tym myślicie to że obita to wiem ale mam już swoje plany co do niej i nawet to wszystko będzie pasować jej
Ostatnio zmieniony przez center 2008-11-23, 14:29, w całości zmieniany 2 razy
Widać zależy Ci na stanie technicznym auta a wygląd schodzi na drugi plan po zdjęciach widać stan niezły jak za te pieniądze i jak na swoje latka Autko nie jest złe troche porobisz przy nim i będzie ładna gangst bryka
_________________ Małe zmiany
Ostatnio zmieniony przez Żółty 2008-11-12, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
za taką kase myslalem ze mozna kupić tylko sitko...
a tu widze zle nie jest
czy zawieszanie sie przebiegu przy 299tys to efekt jakiegoś dlubania czy wada fabryczna ?
tez juz sie z tym spotkalem ...
a przebieg dzienny ci biega ?
Z tego co czytałem to wada fabryczna jedyna rada albo wskaźniki z tego rocznika z mniejszym przebiegiem albo po liftingowe zegary ale wtedy trzeba przerabiać kostkę. Ogólnie dodam jeszcze że w tej cenie było przednie zawieszenie po remoncie i nowe tarcze i klocki przód tył
rom86 no jasne że się płynie mój ojciec ma e38. Jak się przesiadam z e36 do siódemy to normalnie jak z wersalki na łóżko wodne xP hehe z resztą niektórzy twierdzą że prawdziwe BMW zaczyna się na właśnie tej serii powodzenia w realizacji planów pozdro
Gleba , felunek i fajny wydech ktory podkresli bicie serducha i bedzie Kozak
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2008-11-15, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
Szykuj się na remont góry silnika, dźwigienki, wałek itd. Bo nic nie pomoże regulacja.
Nie wiem czemu nikt nigdy nie mówi o tej przypadłości M30, tylko o M40stkach tak się rzucają
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Wiem że nie będzie łatwo mam pomysłów pare najlepszym moim zdaniem pomysłem było by air ride tylko to widomo koszty a narazie mam ważniejsze sprawy na głowie np skóry do srodka itp. Z nowości to doszedł pakiet oświetlenia aż z Norwegi do mnie przyjechał dziękuję Neumann