Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2008-11-16, 21:19
Siema
Pięknie wygląda, czekam aż ją poskładasz do końca. Szczególnie pięknie prezentuje się tył i nawet powyciągane nadkola są spoko. I wcale nie potrzebuje mtecha
A co ze środkiem? wkładasz tapicerkę czy jakieś kubły?
pozdro
Ostatnio zmieniony przez misza 2008-11-16, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Pięknie wygląda, czekam aż ją poskładasz do końca. Szczególnie pięknie prezentuje się tył i nawet powyciągane nadkola są spoko. I wcale nie potrzebuje mtecha
A co ze środkiem? wkładasz tapicerkę czy jakieś kubły?
pozdro
dzieki a srodek bedzie złozony tylko w czesci i oczywiscie dwa kubły bedą
widzialem na zywo na ulicy ... auto miazdzy pod kazdym wzgledem ! brak m-pakietu to jej plus ! jest super ! pozdro
ciesze sie ze jest zauwazalna na ulicy to bylo w planie pozdro
Wysłany: 2008-11-16, 22:52
Zawieszenie jest P&P jesli chodzi o M3 i zwykla? Jakie wogole sa roznice miedzy zwykla E36 a M3? Wahacze z tylu nie sa takie same? No i ostatnie pytanie, czy duzo taniej wyszla cie cala zabawa niz kupno gotowej i nie zmeczonej M3 3.0?
Zawieszenie jest P&P jesli chodzi o M3 i zwykla? Jakie wogole sa roznice miedzy zwykla E36 a M3? Wahacze z tylu nie sa takie same? No i ostatnie pytanie, czy duzo taniej wyszla cie cala zabawa niz kupno gotowej i nie zmeczonej M3 3.0?
zawieszenie jest inne niz w serii inne wachacze przednie inne mocowania gorne przednich amortyzatorow na tylnych wachaczach nabite logo M3 i oczywiscie inne sprezyny.Wieksza srednica tarcz hamulcowych niz w serii.Cala zabawa na pewno wyszla mnie mniej niz oryginalna m3 3.0 nie liczylem dokladnie ale na pewno mniej a zreszta teraz kupic nie zmeczona europejska mke to graniczy z cudem pozdro
Wysłany: 2008-11-16, 23:21
Tzn zle zapytalem, wiem ze jest inne, tylko czy pasuje P&P zawieszenie z m3 na mocowania w zwyklej E36. Mam taki komplecik, tylko nie wiem czy podejdzie.
Tzn zle zapytalem, wiem ze jest inne, tylko czy pasuje P&P zawieszenie z m3 na mocowania w zwyklej E36. Mam taki komplecik, tylko nie wiem czy podejdzie.
Wysłany: 2009-03-27, 09:27
od dłuższego czasu łazi mi po głowie projekt e36 S50 bez M-techa na jakiejs fajnej feldze juz wiem jak to wyglada Szacunek za włożną kase i serce, efekt naprawde świetny. Jednak lampy bym zostawił seryjne, te jakoś mi nie pasują Ile musiales wyciagac tylne nadkole pod te felgi
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
od dłuższego czasu łazi mi po głowie projekt e36 S50 bez M-techa na jakiejs fajnej feldze juz wiem jak to wyglada Szacunek za włożną kase i serce, efekt naprawde świetny. Jednak lampy bym zostawił seryjne, te jakoś mi nie pasują Ile musiales wyciagac tylne nadkole pod te felgi
hejka no to tak ciezko okreslic jak duzo jest to wyciagniete bo na to nie ma tak konkretnej miary...podjedz zobaczysz niedaleko masz ...pozdrawiam