Reszty ni będę dodawał bo wszystko jest w linkach.
Pozdro
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
to ty czy twoje alterego to napisalo
zapewne to nie ta twoja osobowosc która znam z ulic
Wiedziałem że zaraz ktoś coś napisze i tym tiaaaaaaaa
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bardzo fajna kampania, szkoda że u nas by się nie przyjęła, już widzę te pochody katolików, feministek, kombatantów górników i nauczycieli prostestujących przeciwko krwi na ekranie.
PS.Pozdrawiam przyjezdnych "DW"
Dodał bym jeszcze kilka od siebie ale szkoda gadać.
Tak tak powinni ale nie puszczają , ale nawet gdy coś takiego oglądniesz to przystopuje cie ale jutro już o tym nie będziesz pamiętał
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Ale ministerstwo mają fajne - Ministerstwo Dopravy może Ministerstwo Przyprawy
Czasem dobrze jest obejrzeć takie filmy żeby jednak zawsze świadomość istniejącego zagrożenia była na najwyższym poziomie ponieważ na codzien wpadamy w rutyne za kierownica bardzo często.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2008-12-20, 17:04, w caoci zmieniany 1 raz
buehehe nie ma to jak forumowe odkupienie xD
Co do tematu to w sumie przed prawkiem myślałem że takie filmy nic nie dają , teraz jak śmigam z papierem to dalej to o dziwo dalej blokada działa.
Może to przez to że niewiele jeżdżę jedno co wiem to że nie smigam (narazie) szybciej niż czuję auto i warunki pozwalają xD (stówką jeszcze nie jechałem )
Ciekawe na jak długo ,ale zmierzając do konkluzji to uważam że takie kampanie są potrzebne.
Pozdrawiam przyjezdny z DW
[ Dodano: 2008-12-22, 14:12 ]
PS: Chyba największe wrażenie robił filmik z fifth gear jak pokazywali co przewożone sprzęty mogą zrobić w aucie w chwili wypadku