No to gleba słuszna do m20 to 80/60(bo bez stresów mozna latac nie to co m4x) ,Bilstein b6 albo b8 amorki.
do tego lampki na tyle zmień bo ktos z motipem przesadził najlepiej szukaj MHW jak nie to motipuj tylko delikatnie sam kierunek. w białej zapewne ładnie by wyglądał czarny ryjek z lampkami BH choć niekoniecznie. obowiazkowo jakąs listwe sobie spraw pod pas przedni bo tak jest ohydnie najlepiej pakuj IS lippe ,choc osobiście mi sie nie podoba.
_________________ Wszystko do e30 504-413-297
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2008-12-19, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
no co do felg to nie wiem jak dlugo bo narazie mostu szukam i nie jezdzi ale myslalem na bbs rs albo borbetami a lampy z przodu hella black chyba przyjda:] a nie bedzie za nisko na nasze drogi do 80/60 ? pod zderzak myslalem nad ta dokladka z wersji m ale moze faktycznie is
''Bayerische Motoren Werke ''
--==e-30==---
Ostatnio zmieniony przez SmK316 2008-12-20, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Fajna sztuka bo biała. Do tego kolorku najlepiej pasują czarne dodatki czyli ja bym dał na przód BH, nerka na czarno, wymieniłbym pomarańczowe kierunki na cleary i z tyłu ory ciemne lampy. No i gleba i M pakiet bo z przodu to faktycznie łyso troszke wygląda
_________________ E30 89 do odrestaurowania
Probe II 93 do codziennej jazdy
jak widać było wcześniej 320 i dlatego pewnie nie ma aku z tyłu i pewnie też chłodnicy oleju.
Sam przekładałem z 2,0 na 2,5 i tych dwóch gadżetów nie zakładałem bo są dla mnie zbyteczne.