narazie seryjna i goła troszke ma rudy i duzo pracy nad nią mnie czeka
wyposarzenie
-abs
-centralny zamek na pilota
-roleta
-szyber manual
no i srodek jest bezowy fotele poprute
fotki za kadencji poprzedniego właściciela
wymieniłem świece na nowe ngk zapieczone wisko na sprawne oraz pomalowałem nerke na czarno i przyciemniłem lampki z tyłu i naprawiłem światła przeciwmgielne
wnetrze
silniczek
usterka już usunięta
sory za jakość fot ale to tylko tel
bh +bn +dokładka m-tech2 lampy i dokładka z isa są niestety 1 krzyż umarł ale je zreanimuje tylny zderzak m-tech 2 z dokładką tez czeka na montaż dopiero na wiosnę elementy pójdą do lakiernika
no i zacząłem znowu ze skórom w środku plan jest taki ze wszystkie elementy które są czarne znikną a na ich miejsce przyjdzie beż
roleta byłą porysowana i brzydka tez ją obszyłem
od miesiąca walczę z deską ale jej obszyć nie jest tak łatwo [/b]
Ostatnio zmieniony przez center 2010-04-26, 17:54, w całości zmieniany 9 razy
No kolego powiem Ci że Twoj pomysł z obszyciem deski i dodatkow pod kolor boczkow jest idealny, jestem jak najbardziej za .. jak bedziesz mial aparat to pochwal sie w lepszej jakosci jak to wyglada
Fajny środek jest tego trumniaczka widzę że coraz więcej ludzi chce mieć E30 z plecakiem I oby tak dalej ! Życzę ci powodzenia w dalszych modach
Pozdrawiam
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
sam obszywasz wszystko ?
jakieś koszta i sposoby ?
nie leżą mi troche te lampy z tyłu, gałka i kiera wcale nie pasuje
troche przy tych beżowych elementach te czarne plastiki sie dość mocno rzucają
zostaną takie ? ( klamka schowka i regulacja świateł)
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
w orginale wychodziły e30 z innym kolorem schowka i maskownicy pod kierownica (czyli to co waski obszył skura) ale dodatki typu klamka, oslona regulacji swiatel byly zawsze czarne ... nie znam sie na tym .. ale chyba nie mozliwe było by chyba obszycie klamki od schowka .. a tym bardziej regulacji od świateł
w orginale wychodziły e30 z innym kolorem schowka i maskownicy pod kierownica (czyli to co waski obszył skura) ale dodatki typu klamka, oslona regulacji swiatel byly zawsze czarne ... nie znam sie na tym .. ale chyba nie mozliwe było by chyba obszycie klamki od schowka .. a tym bardziej regulacji od świateł
mi sie taki kontrast podoba
nie no takich pierdółek nie będę obszywał ciężko to obszyć a malowane to wygląda okrutnie
[ Dodano: 2009-01-08, 14:51 ]
wojtaq napisał/a:
sam obszywasz wszystko ?
jakieś koszta i sposoby ?
nie leżą mi troche te lampy z tyłu, gałka i kiera wcale nie pasuje
tak sam
sposoby domowe metodą prób i błędów
koszta w sumie małe bo płace za sam materiał kleje itd
kiera zniknie jak się dorobię m-tech 2 gałka tez będzie bezowa i mieszki od ręcznego i biegów tylko wszystko z czasem
kolejny element do pakieciku już nabyty jest spoiler na klapę m-tech 2
http://allegro.pl/item525...pe_rarytas.html
jak pożyczę cyfrówkę od jakiegoś znajomego
dziś zrobiłem zaślepki lusterek i biorę się powoli za 2 cześć tunelu środkowego
no własnie przedewszystkim tunel mnie interesuje najbardziej jak tylko bedziesz miał możliwość to pokaż foty w lepszej jakosci ... i z dobrym oświatłeniem.
butapren na płaskich powierzchniach a na załamaniach musi być super glu bo kleje tapicerskie i butapren są za słabe a super glu chwyta pierońsko mocno i szybko
kiedys Pablo mial podobne wnetrze - taka sama kierownica chyba nawet jego fote masz w avatarze ! fajna beema
hehe Urbi wlasnie zastanawiałem się skąd mam to "Deja Vous" a to faktycznie ta Trumna 'Pablowa' byla w Rzemieniu dwa lata temu co nie, tylko chyba ktoś inny już był właścicielem .. jak u Ciebie to bedzię wygladało choć w części tak dobrze jak w tamtej .. to bedzie pięknie
butapren na płaskich powierzchniach a na załamaniach musi być super glu bo kleje tapicerskie i butapren są za słabe a super glu chwyta pierońsko mocno i szybko
co do super glue... ja u siebie obklejałem tylną półkę na czarno i też uzywałem do tego super glue bo myślałem że będzie to najlepsze (czytaj: najmocniejsze i w miarę tanie) rozwiązanie. Ale kiepsko to szło. Zrobić zrobiłem wyszło nawet estetycznie mimo że na wiosnę poprawie jakimś klejem tapicerskim, ale poszedł na to cały blister kleju - 12szt.
Nie wiem czy ktoś to juz napisał czy nie ale na zdjeciu na którym pokazujesz rozwalony łącnzik gumowy pomiedzy skrzynia a wałem widać też, że masz pęknięta poduszkę trzymającą skrzynię biegów.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Nie wiem czy ktoś to juz napisał czy nie ale na zdjeciu na którym pokazujesz rozwalony łącnzik gumowy pomiedzy skrzynia a wałem widać też, że masz pęknięta poduszkę trzymającą skrzynię biegów.
widziałem i tez wymieniłem ale dzięki
[ Dodano: 2009-01-09, 21:55 ]
urbi napisał/a:
wlasnie mnie natchnelo ze czemu by sobie tak nie opierdzielic tylko nie skajem a welurem czy alcantara
jaka szerokosc ma ten metr bierzacy ?
140cm szerokości
[ Dodano: 2009-01-09, 21:57 ]
Miki napisał/a:
a ile metrów zuzyjesz na obszycie wnetrza (nie licze siedzen i boczków)?
heh to w sumie zależny ile razy się dany element popsuje w trakcie ja kupiłem 8m żeby mieć zapas i nie jeździć po to 8 razy
Ostatnio zmieniony przez waski 2009-01-09, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
kiedys Pablo mial podobne wnetrze - taka sama kierownica chyba nawet jego fote masz w avatarze ! fajna beema
hehe Urbi wlasnie zastanawiałem się skąd mam to "Deja Vous" a to faktycznie ta Trumna 'Pablowa' byla w Rzemieniu dwa lata temu co nie, tylko chyba ktoś inny już był właścicielem .. jak u Ciebie to bedzię wygladało choć w części tak dobrze jak w tamtej .. to bedzie pięknie