Ja kupiłem marker za 3zł ze ściętym końcem do malowania szerszych powierzchni i wyszło całkiem fajnie. Wskazówki widać w nocy bardzo dobrze a i w dzień efekt jest zajefajny.
Dodatkowo przełożyłem tarcze z silniczkami z zegarów na 260 bo fabrycznie miałem u siebie na 240. Troche podskalowałem i jest OK
A właśnie i polecam ina farbkę 60 jest bardziej wyrazista
60 to jakis inny kolor z tego humbrola
tak dokładnie to inny kolor
ale dla mniej cierpliwych to rzeczywiście polecam markera
jak skacze swoje wstawię foty
aha ja jeszcze wyciągnąłem osłonki te pomaranczowe żarówek głównych oświetlenia
i jak by trochę fajniej świeciło
ale to rzecz gustu
Jak inny ? To tak samo czerwony kolor , tylko inny odcień , o kilka tonów.
a który jest ładniejszy
wczoraj mazałem markerem stare zegary ale kolor wyszedł zbyt blady a ciemniejszych markerów nie maja u mnie .najlepiej by bylo zeby odcien by taki sam jak czerwone pole na obrotomierzu czy ten mały kwadrat od rezerwy
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
no własnie u mnie w miescie chyba nei ma takiego sklepu.dla plastykow sklepu też nie ma raczej
a po drugie tez troche maluje i wiem ze kolor na wzorniku to jedno a kolor jaki wyjdzie to druga sprawa.wszystko zalezy co za powierzchnie mamy do pomalowania
z wzornika mi bardziej sie podoba ten kolor 60 niz tez drugi 156 czy iles tam.60 jest bardziej żywa
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Pietrek
masz racie ten 60 to tez czerwony ale moim zdaniem żywszy trochę u mnie wygląda całkiem ok tylko z farbkami trzeba uważać żeby równo rozprowadzić bo jak się podświetli to każda niedoróbkę widać
Witam! a czy malowal ktos igly w E46? jak to bedzie wygladac skoro tam igly podswietlane sa na bursztynowo? jak rozkrecic licznik zeby niczego nie uszkodzic? dostane taka farbke na allegro?
_________________ "W życiu ustal sobie poprzeczkę i żyj ponad nią"
licznik jak wyjmiesz z konsoli powinien mieć z tyłu śruby ale nie wiem jak jest w e46
a moje zdanie jest takie ze w e46 lepiej tego nie robi tam jet dobrze tak jak jest bo masz podświetlane wskazówki i jak pomalujesz będzie lipa
licznik jak wyjmiesz z konsoli powinien mieć z tyłu śruby ale nie wiem jak jest w e46
a moje zdanie jest takie ze w e46 lepiej tego nie robi tam jet dobrze tak jak jest bo masz podświetlane wskazówki i jak pomalujesz będzie lipa
chyba że chcesz zrobić tzw zegary dzienne bo w nocy lipa straszna
Miki, ale powiedz dokładnie od kogo bo ja kupiłem z jakims niby patentem ze miały się bez kleju trzymać i ani na vdo sie nie trzymały ani na motometer więc odradzam takie ringi
Wysłany: 2010-05-03, 19:44
kamil.k, kupiłem od tego sprzedawcy i w takiej cenie, montaż za pomocą kleju, idealnie też nie pasują - trzeba delikatnie powiekszać np. nożykiem modelarskim lub skalpelkiem otwory w zegarach.
http://allegro.pl/item101...mw_e30_e36.html
idealnie też nie pasują - trzeba delikatnie powiekszać np. nożykiem modelarskim lub skalpelkiem otwory w zegarach.
Witam. Ja zakupiłem jakiś rok temu na tej aukcji
http://allegro.pl/item102...ry_bmw_e30.html
i nie miałem z nimi żadnych problemów, w otwory pasowały idealnie jednak wymagały kapkę kleju...cena rozsądna...i ładnie wyglądają bo mają dość szeroki i zaokrąglony ring zewnętrzny...jak będę miał chwilę to wrzucę foto...ale z czystym sumieniem mogę je polecić...
Wysłany: 2010-05-04, 23:25
kamil.k, u mnie taz ładnie je widac
dodam tez ze fajnie rozchodzi sie swiatło podswietlenia na ringach ale to trzeba zobzczyc samemu, zadne foto tego nie uchwyci