"jezdzilem na niej, dla tego wiem ze jest to szpera na 100%". Z tekstu opisu jasno wynika ze kupiles zaspawany most - szpere -elektroszpere itd .
Po przeczytaniu tego poprostu wymiękłem. Jeśli z tego jasno wynika, że na sprzedaż jest zaspawany most to Robi powinien się do szkoły jeszcze raz zapisać, a nie za handel brać.
A tak perfidnie walącego w :cenzura: sprzedawcy to jeszcze na oczy nie widziałem... Moim zdaniem rozwiązać ten problem i zapobiec nastepym może tylko porządny łomot.
Temat tej szpery jest maksymalny ,szczegolnie te fotki,no ale jak dlugo bedzie allegro to tak dlugo beda ludzie sie nabierac a "sprzedawcy'' bogacic!! ps.sprzedawal ale nie byl pewien co to jest no kur......... przedszkole poprostu..a ten kupil ale tez nie wiedzial bo zdjecia nie bylo co za ludzie.
_________________ 1. 535 sedan e34 91
2. 325 sedan e36 95
3. 318i touring e46 02
4. 325i sedan e90 06
Jeśli juz zabierasz głos, to przeczytaj o co chodzi... To miała być szpera z e36! Co przyszło widac wyżej,nie jest to ani szpera,ani e36,ani jak w kolejnej wersji pan Robert Chojnacki twierdzi 'zaspawany most' ,wiec o czyim przedszkolu mówisz??
Jeśli juz zabierasz głos, to przeczytaj o co chodzi... To miała być szpera z e36! Co przyszło widac wyżej,nie jest to ani szpera,ani e36,ani jak w kolejnej wersji pan Robert Chojnacki twierdzi 'zaspawany most' ,wiec o czyim przedszkolu mówisz??
Glownie chodzi mi o tego mega sprzedawce ale pisales ze nie widziales jej przed kupnem nawet na fotach wiec kupiles kota w worku ,dales sie nabrac jak dziecko.Nie szkoda Ci kasy aby ja tak wyrzucac w studnie..:Pozdro
2. 325 sedan e36 95
3. 318i touring e46 02
4. 325i sedan e90 06
Glownie chodzi mi o tego mega sprzedawce ale pisales ze nie widziales jej przed kupnem nawet na fotach wiec kupiles kota w worku ,dales sie nabrac jak dziecko.Nie szkoda Ci kasy aby ja tak wyrzucac w studnie..:Pozdro
po co oglądać coś skoro sprzedawca pisze do jakiego auta , silnika , modelu itp pasuje i pisze że 100% sprawne? co da zdjęcie dyfra? nic....można zrobić zdjęcie innego a wysłać inny...
Z fotkami jest jak kolega napisał,nie pokażą czy szpera sprawna.. według ciebie to chyba każdy, kto kupuje na allegro,jest ryzykantem i naiwniakiem.Idąc jednak tym myśleniem, to dziwne,ze allegro czy ebay w ogóle istnieje.Po drugie czy ja napisałem,ze dałem za nia 300 czy 400zł?? Ale nie o to tu w ogóle chodzi!! Facet jest ewidentnym OSZUSTEM i przede wszystkim próbuje innych przestrzegac przed takimi kolesiami, a tego konkretnego klienta naznaczyć. Jesli facet ma zamiar cie oszukać to myślisz,że miałby problem z odpowiednim zdjęciem?? Czy tez ty, chcąc kupić część warta 700zł pojedziesz po nia 1000km?? Bez przesady... Nie nazywaj mnie więc dzieckiem,bo dziesiatki razy kupowałem cos przez internet (zreszta nie tylko ja..) i to nie tylko w Polsce i jakos nikt mnie nie zrobił w konia ,bo to po prostu nie byli oszuści. Ten akurat JEST,co jak poczytasz uważnie temat, nie jest jego pierwszym numerem.
Z fotkami jest jak kolega napisał,nie pokażą czy szpera sprawna.. według ciebie to chyba każdy, kto kupuje na allegro,jest ryzykantem i naiwniakiem.Idąc jednak tym myśleniem, to dziwne,ze allegro czy ebay w ogóle istnieje.Po drugie czy ja napisałem,ze dałem za nia 300 czy 400zł?? Ale nie o to tu w ogóle chodzi!! Facet jest ewidentnym OSZUSTEM i przede wszystkim próbuje innych przestrzegac przed takimi kolesiami, a tego konkretnego klienta naznaczyć. Jesli facet ma zamiar cie oszukać to myślisz,że miałby problem z odpowiednim zdjęciem?? Czy tez ty, chcąc kupić część warta 700zł pojedziesz po nia 1000km?? Bez przesady... Nie nazywaj mnie więc dzieckiem,bo dziesiatki razy kupowałem cos przez internet (zreszta nie tylko ja..) i to nie tylko w Polsce i jakos nikt mnie nie zrobił w konia ,bo to po prostu nie byli oszuści. Ten akurat JEST,co jak poczytasz uważnie temat, nie jest jego pierwszym numerem.
To 300-400 to nie bylo na temat tej szpery Twojej czy Twojego kolegi to tak ogolnie chcialem dac przyklad co ludzie na ebay czy allegro sie czyta.To moze usunac goscia?
2. 325 sedan e36 95
3. 318i touring e46 02
4. 325i sedan e90 06
dziwi mnie jedno>>to nie pierwszy wałek Robiego,z samego opisu widać że to bajkopisarz,handlaż i złodziej a nikt mu jeszcze gnatów nie połamał??.
Takim to tylko łapy w maszynkę do mięsa cza żeby wiecej bzdetów nie wypisywali w ogłoszeniach bo chyba nic innego ich nie nauczy.Honoru oni nie mają
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Mnie dziwi w tym jedna rzecz. Ktoś z obsługi forum napisał że do 15 ROBI ma czas na wyjaśnienia. Po raz kolejny wyszło że ściemnia. Dlaczego on jeszcze niema bana ? Trzeba czyścić ten kraj z takiego elementu na własną rękę bo niestety służby państwowe tego nie zrobią.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Chętnie przyjmę wszelka pomoc w 'windykacji' długu... jak co to macie panowie adres.. Robert Chojnacki ul.Łagodna 5 m 37 Białystok ) i radzę na ten adres nikomu nie wysyłać pieniędzy,bo za chwile okaże się,że będzie funkcjonował pod innym nickiem i komuś wywinie to samo znowu... Gdyby to było bliżej,to jestem pewien,że sprawa byłaby już załatwiona po mojej mysli.. ale jestem cierpliwy, więc myślę,że okazja wcześniej czy pózniej będzie na osobistą rozmowe z osobnikiem a co do ceny to powiem,że szpere kupiłem juz w trakcie długiego oczekiwania na przesyłke i dałem za nia 90zł więcej niż Robiemu ,a jest całkowicie sprawna,nie cieknie itp (i równiez przez internet) więc niech nie pie.. że to jakas nie wiem jaka, okazyjna cena była.
podejmiemy jutro dezycje,jak dla mnie jest jednoznaczna,ale poczekajmy na oficjalna wersje zarzadu
Moim zdaniem nie ma na co czekać. Chwasty się wyrywa i już.
Decyzja zapadła OUT teraz tylko któryś ADM musi odczytać.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.