tomcat944, hmm... z tą hamownią to podjadę i zobaczę, ale odczucia są takie, że auto zdecydowanie szybciej się wkręca od dołu.
Można to ująć tak, że jest na + No i ten Klang
w mojej E39 po załozeni kól 19 kierwnicy z przycikiem M i znaczka na klape M5 moje odczucia sa takie, że auto zdecydowanie szybciej sie wkreca u góry odnosze wrazenie ze kreci sie jak Mka. Mozna to ujać tak, jest mega + niestety klang został ten sam
ludzie wykres z hamowni jak jeszcze raz usłysze, ze auto zdecydowanie lepiej sie kreci albo ma szacowane 500 koniów to puszcze pawia
pozdro puz
Ostatnio zmieniony przez puz 2008-11-07, 18:40, w caoci zmieniany 1 raz
sowin19, ta modyfikacja kosztuje około 1000zł.
Za tylni będę płacił troszkę więcej.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-11-07, 15:42 ] ROZEN, no czym prędzej mam nadzieję
A ja jak sprzedawałem swój wydech z nierdzewki SCORPION składający sie z nierdzewnej przelotówki zamiast kata, oraz właściwego końcowego też z nierdzewki za 1000 zł całość to mówili ze drogo chciałem.A tutaj prosze taka partyzantka z jednym tłumikiem kosztuje te same pieniądze.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2008-11-07, 19:24, w caoci zmieniany 1 raz
puz, czy gdzieś napisałem, że auto ma 500Koni Czy napisałem gdzieś że jest przepaść w porównaniu do serii
Jeżdze swoim autem, to chyba śmiało mogę stwierdzić, że jest jakaś tam poprawa, jakby auto było bardziej odetkane. Wiadome jest to, że pojadę na hamownie i sam wiem, że nie mogę liczyć na jakieś "pseudo mega" wzrosty, w końcu to nie jest Turbo, gdzie wsadzasz 2,5 czy 3" i efekt jest piorunujący.
Dlatego ja bardzo proszę o czytanie ze zrozumieniem.
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
luzi Poszukaj zanim napiszesz !!! www.felgengarage.pl
Doczy: 08 Lis 2008 Skd: Kęty/Kraków
Wysany: 2008-11-11, 22:33
gdzie kupiłeś ten zestaw weiteca?ile $$?jak się to sprawuje?zastanawiam się nad takim właśnie zawiasem do siebie na przyszły sezon.E30 piękne
Witam beemkomaniaków!
Fotek nie wklejam bo Tymo już pokazał co się działo, oczywiście to tylko zalążek bo fotek było około 300 sztuk a potem troszkę boków, brak trakcji itd.........
Pozdrawiam i czekamy na wiosnę bo wtedy kolejna sesja!
zimowa sesyjka super - jeszcze jakby slońce świecilo to efekt bylby duuużo lepszy, e 30 jak zwykle rewela:) a e61 wedlug mnie wygląda lepiej na tych felgach niż na tych od ///M6!!
Świetne zdjęcia a najbardziej mi się podoba OBCY KONTRA PREDATOR fotka mega
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Powiedz mi Tymon jak Ty utrzymujesz auto w zimie w takiej czystości? Ja 5 minut po wyjechaniu z myjni mam to samo co przed nią....
Nie utrzymuje
Fotki pstrykaliśmy niedaleko Myjni ciśnieniowej hehehe
G-R-Z-E-Ś napisa/a:
Świetne zdjęcia a najbardziej mi się podoba OBCY KONTRA PREDATOR fotka mega
Dzięki, też uważam że miażdży
mattim_bmw napisa/a:
Czarna świetnie sie prezentuje na sniegu piekna jest
Oby wiecej takich igiełek na forum z m20
Czarna rzeczywiście jest w stanie idealnym, chwała jej za to
Natomiast E61 to zupełnie inna Liga, aczkolwiek od tego samego producenta a właściciel ROZEN, jest tak samo pozytywnie zakręcony jak My
Pozdrawiam i dziękuje za opinie.
[ Dodano: 2009-05-25, 10:19 ]
Siemanko
W końcu cosik się ruszą w moim temacie.
Mianowicie zakupiłem Srebrne szpulki ACS-a, które oddałem do malowania na ciemny grafit i rant w polerkę.
Z wykonanej roboty jestem bardzo zadowolony, oczywiście dekielki też są
Do tego zestawu zostały zakupione gumowe stopy Pirelli P Zero Nero 205/45/16
Postaram się cyknąć więcej fotek za jakiś czas
Pozdrowionka
[ Dodano: 2009-05-29, 08:33 ]
Lepsze zdjęcia
W przyszłym tygodniu będą na autku
Pozdro
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Tymek Twoje auto zawsze powalało a teraz na tych felgach to już wogóle. Mam nadzieje, że na BMW Manii w końcu się spotkamy i będzie można na żywo zobaczyć
Siemasz Tymon! Dawno nie widziałem Twojej E30 ale z tego co czytam to cały czas coś się dzieje Twoja E30 coraz ładniejsza, obejrze chętnie na nowym kole jak wrzucisz na fure. Pozdro