Mam Jamexy z Allegro z tyłu w moim E28, samochód opadł przepisowe 40mm. Są dość miękkie w porównaniu np z H&R`ami więc na komforcie chyba zbytnio nie stracisz. Ogólnie ci którzy na nich jeżdżą nie narzekają ale wiedz że to są podróbki jeżeli chcesz kupić od DarsTuning
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-01-29, 10:18, w caoci zmieniany 1 raz
Ja mam u siebie Jamexy w E30 i jestem zadowolony i paru innych moich znajomych też mają Jamexy i nikt nie narzeka !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Mam Jamexy z Allegro z tyłu w moim E28, samochód opadł przepisowe 40mm. Są dość miękkie w porównaniu np z H&R`ami więc na komforcie chyba zbytnio nie stracisz. Ogólnie ci którzy na nich jeżdżą nie narzekają ale wiedz że to są podróbki jeżeli chcesz kupić od DarsTuning
Ja również kupiłem Jamexy na przód - używki - i jestem z nich zadowolony, siadło konkretnie (miało być -60 i chyba jest) a faktycznie jakiś mega beton nie jest. Co do tego sprzedawcy DarsTuning też słyszałem że to podróby.
Dzięki za info, Czy ktoś z Was pomógłby zakupić sprężyny do E34 u sprawdzonego sprzedawcy, żeby towar był pewny. Z góry dzięki za pomoc. Mam stan fabryczny i chcę, żeby samochód trochę przysiadł i nie wyglądał jak "ponton". Obniżenie może być małe jak w E34 M5.
Skontaktuj sie z nimi to ci sprowadza http://www.weitec.pl/ ja od nich bralem gosc mi z uprzejmosci pod sam dom przywiozl bo mial po drodze firma w lodzi a on az do wawy z nimi jechal