Wysany: 2009-02-05, 11:35 Kontrola stanu technicznego
Mam Takie pytanko bo spotkałem sie juz z tym w postach ale nie wiem o co w tym chodzi, poniewaz jak sie weżmie e30 na podnosnik i drzwi sie otwierają tak jak by były nie spasowane to co to oznacza, ze podłoga przegnita??
normalna sprawa, auto ma zazwyczaj około 20 lat i nawet bezwypadkowe ma lekko nadszarpnietą sztywnosć nadwozia. Zresztą buda na podnośniku tez pracuje, nie ma sie czym przejmować. Nie świadczy to o tym, że buda jest przegnita.
Nie wiem kto to wymyślił ale to dla mnie bez sensu. 90% NOWYCH aut po podniesieniu z jednej strony tak się zachowuje.
Buda w większości seryjnych aut pracuje i nie świadczy to jak dla mnie o niczym no chyba ze drzwi opadną mi na tyle że nie da się ich zamknąć bez trzaskania nimi
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Dokładnie tak jak piszą poprzednicy - to zależy od sztywności budy Nie mam doświadczenia z e30 ale w 20 letnim e34 nigdy mi się tak nie działo, w obecnym e39 też to nie występuje
przenie no mi ogólnie chodziło o to bo będe poszukiwał niebawem czegoś no i tak pytam bo ludzie piszą na forach o tym i ze niby szmelc złom itd... i chcialem sie upewnic, macie racje buda pracuje to normalne, wazne ze normalnie się przymykają bez problemu:D