Mój kolega regenerował maglownice od e36 w Częstochowie. Na razie upłynęło 1/2 roku i jest ok...
koszt 550 zł.
Wiem że przyjmują do naprawy również wysyłkowo.
Jeśli będziesz zainteresowany to poproszę go o odszukanie wizytówki.
/pozdro.
Do jakiego auta chcesz tą maglownice robić do e21 czy do e30. Jak do e21 to mam i mogę Ci dać , ( chyba że jej nie znajdę) była w bdb stanie. Jeśli do e30 to jest gość co naprawia na ulicy filtrowej w częstochowie , tyle że ja nie byłem zadowolony i zamontowałem wspomaganie po którejś reklamacji.
Chce zregenerowac magiel w E21, ciekawe czy czasem obaj nie piszecie o tym samym zakladzie w Czestochowie?
InterCars i Fota w swoich ofertach maja regeneracje maglownic - może warto się dowiedzieć.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Być może o tym samym, ale poszukam tej maglownicy, bez wspomagania i jak coś to dam Ci znać czy ją mam ( dwa razy się przeprowadzałem ) i jak ją odebrać.
Nie trzeba, mam w domu dwie bez wspomagania ale chce zregenerowac ta ze wspomaganiem. Musze sie wybrac do Intercars
Tak po prawdzie to kup komplet uszczelniaczy ok. 150 zł i sam to zrobisz , nawet lepiej niż w warsztacie (wiesz co robisz) . Instrukcja rozkładania i składania jest na beemka-klub - techniczne , jak nie ma to na e30.de
_________________ Coś się stało że się ze...ło
Ostatnio zmieniony przez Vindevil 2009-02-11, 13:55, w caoci zmieniany 1 raz
Ja swoje wczoraj oddałem, dzisiaj odebrałem. Robota wykonana porządnie, szlif, uszczelnienie, wymiana drążków. Resztę czas zweryfikuje.
I jaka cena takiej przyjemnosci?
Wysany: 2009-02-19, 18:17
Regeneracja 366 zł, drążki niecałe 200. Dodatkowo niecałe 250 zapłaciłem za montaż i demontaż maglownicy, żeby się samemu nie męczyć + zalanie płynem ok 20 zł.
Tobi Poszukaj zanim napiszesz !!! E36 31i SPRZEDAM!
Doczy: 16 Cze 2008 Skd: Katowice
Wysany: 2009-02-19, 19:39
Tak, to najtańsza regeneracja jaką znalazłem u siebie w okolicy, a Pan zajmuje się tym od 20 lat - więc może będzie dobrze. Inne oferty jakie widziałem były w granicach 500-600 zł (sama regeneracja).