Kupilem od niego nerke do E30 w bardzo dobrym stanie, dostalem nerke z polamanymi mocowaniami, pogniecona i z odpryskiem. Napisalem, ze oczekuje zwrotu kasy a on na to zebym odeslal i mi wymieni. Ale kto mi k#$% zaplaci za dodatkowy koszt przesylki, przeciez nie sprzedawca bo sie do takiego obowiazku nie poczuwa.
NIE POLECAM NIKOMU TEGO SPERZEDAWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ 80' E21 323i
Ostatnio zmieniony przez Marcin 2009-05-21, 01:41, w całości zmieniany 1 raz
Kupilem od niego nerke do E30 w bardzo dobrym stanie, dostalem nerke z polamanymi mocowaniami, pogniecona i z odpryskiem. Napisalem, ze oczekuje zwrotu kasy a on na to zebym odeslal i mi wymieni. Ale kto mi k#$% zaplaci za dodatkowy koszt przesylki, przeciez nie sprzedawca bo sie do takiego obowiazku nie poczuwa.
NIE POLECAM NIKOMU TEGO SPERZEDAWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wklej linka do profilu tego goscia zeby wszystko bylo jasne. Dowiemy sie miedzy innymi dzieki temu co sprzedaje i czego sie wystrzegac
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Ci wszyscy handlarze to jedna lokomotywa.... Też kupiłem od podobnego pajaca 2 rzeczy i już nigdy więcej ! Zdjęcia zawsze piękne, przedmioty czyste, a to co przychodzi w paczce to lepiej nie mówić....
Ja ostatnio od handlarza gratami do e34 z pod Poznania miałem nabyć kilka gadżetów z m5.
Dzwonię ze 3 razy, wszystko pięknie. Lusterka ory m5, wnętrze 4 osobowe w idealnym stanie.
Na miejscu patrzę na lusterka - z zewnątrz - przebija czerwony lakier na cazarnych lusterkach i coś do końca nie schodzi mi się linia adaptera z shadowlinem.
Mówię, żeby zdjął, to się oburzył, że nie lubi takich co się zastanawiają, tylko co od razu mówią biorę.
Odkręcił - okazało się, że to spiłowane lusterka chyba od m3, trzymaja się tylko na jednym wkręcie.
Ręce mi opadły - 400km w jedną stronę. A cena nadal 500zł, więc niech on sobie te lusterka wsadzi głęboko.
Idealny środek m5 okazało się, że z tyłu inna skóra niż z przodu. Z przodu fotele z e32... itd.
Cena oczywiście nadal ta sama, a samego tyłu nie sprzeda. Więc nabyłem idealny środek - ale wiem, że nadaje się tylko do obszycia, a fotele przód - raczej na śmietnik bo powykrzywiane jakby pudzian jeździł na nich.
Przynajmniej widziałem za co płacę, bo jakbym zapłacił przelewem i odebrał graty od kuriera to by mnie krew zalała.
Ogólnie to NA PEWNO OD TEGO BURAKA NIC NEI KUPIĘ.
Ci wszyscy handlarze to jedna lokomotywa.... Też kupiłem od podobnego pajaca 2 rzeczy i już nigdy więcej ! Zdjęcia zawsze piękne, przedmioty czyste, a to co przychodzi w paczce to lepiej nie mówić....
wiele razy szukalem czesci np do E30, zawsze gdy widzialem Gostyn to z jakiegos powodu sobie odpuszczalem. 2 razy widzialem info ze ktos tam robi ludzi w **** i czesci z tamtad nie kupuje. raz kupilem ale to byl wal napedowy wiec przeciez nie bylo sie czego obawiac (za pobraniem).
To widzę w Gostyniu same krętacze i złodzieje. Mnie wykręcił jeden na allegro ma nick DiabloVR6. Opony u niego zakupione miały być idealne 8mm dunlopy 4 szt z 2006 roku. W paczce dostałem 2 dunlopy i 2 hankooki. Stan ich lepiej nie pisać dunlopy 5 mm z roku 1990 tak z 1990. Te koreańskie jeszcze do założenia nawet gość nie odbiera telefonu maili nic sprawa na allegro i policji. Nigdy już nic nie kupie z Gostynia.
dziwne bo jeden i drugi sprzedawca mają po ok 500 komentarzy i jak im nie szkoda psuc sobie opinie na allegro? ja się jeszcze nie naciąłem i zawsze zwracam uwage na ilosc komentarzy pozytywnych jeśli cos kupuje na allegro, ale widac w tym przypadku wyjątek od reguły.
ja ostatnio spod poznania zamowilem dokladke do e30 ... przelalem kase, koles zarzekal sie ze wyslal, dokladi do dzis nie ma
Ja jakiś czas temu wysłałem dokładke gdzieś w Polskę za pobraniem,po dwóch tygodniach przyszedł zwrot ,z resztą niepierwszy........
Teraz poza allegro nic nie załatwiam,niema sensu
..Widze ,że rzadko coś ostatnio czytam forum , bo byłbym "mądrzejszy" licytując na alledrogo...............Aktualnie oczekuję na błotnik do E30 od tego klienta ( na razie dopiero 4 dni ) . Nie omieszkam podzielic się tu na forum "wrażeniami" po zakonczeniu aukcji. Dzieki wszystkim za cenne uwagi odnośnie tego "kolczyka 3" .................PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Moja sprawa skonczyla sie OK, odeslalem nerke i gosc zaproponowal, ze wymieni na nieuszkodzona. Po kilku dniach stwietrdzil, ze wszystkie maja wady i oddal kase.
..........Otóż transakcja z Kolczykiem 3 wyszła super .Był w opisie "błotnik igła" i taki dostałem . Szybka wplata z mojej strony i równie szybka przesyłka z drugiej .........Uważam ,że sprzedajacy kolczyk 3 jest OK i miło było mi wystawic mu Superpozytyw ! PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
odgrzebie kotleta mam do kupienia cos do swojej e36 od tego kolczyk3 ma on prawie 700 pozytywnych komentarzy od kupujacych ,warto brac od niego? z gadki dla mnie cwanieczek pelna geba,
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
Warto, Warto, po to przecież wisi na CZARNEJ LIŚCIE
Nie zapomnij potem się tutaj wyżalić
wiesz najpierw go oczernili a pozniej zostal wybielony hahah ,chodzi o to ze np henry napisal ze jest ok i autor tego postu napisal ze sprawe rozwiazal a na dodatek minelo pare lat patrzylem na komenty w przeciagu 2 lat niedostal negatywa ,a opinie ma od kupujacych od niego ,sam niewiem co robic
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
Ja nie raz bralem coś od kolczyka i zawsze szlo sie dogadać,czasem nawet jakies gratisy dostawalem.Z tym ze ja zawsze do niego jade osobiscie bo jest z mojego miasta.