Pomg: 1 raz Doczy: 18 Gru 2006 Skd: okolice Wyszkowa
Wysany: 2009-02-25, 19:27 Fotele w E30
Siemka, mam do was pytania, czy fotele przednie z E30 Cabrio będą pasowały do Coupe?? Kanapa wiem na 100% że jest inna ale jak to jest z tymi fotelami??
z tego co kojaze to sedzisko w sedanie ma zaokraglone rogi co by ulatwic wsiadanie a w coupecie bardziej pod katem prostym "dochodzace" do tapicerki bocznej
_________________ e30 327i mit 3.91 sperre - laleczka sprzedana
e30 340i wide- aktualnie na tapecie
z tego co kojaze to sedzisko w sedanie ma zaokraglone rogi co by ulatwic wsiadanie a w coupecie bardziej pod katem prostym "dochodzace" do tapicerki bocznej
Zgadza sie ale pasuje kiedyś wymianiałem w coupejce tapicerkę na tę z sedana bo sportsitze miałem w coupe nie łamane a w sedanie łamane więc pamieniałem jednak wzorek był inny jedne w kratkę drugie w paski więc zamieniłem wszystko łacznie z kanapami i oparciami w coupe nei było wida różnicy chociaz oparcie od sedana ciut szersze jest niż w sedanie a z koleji w sedanie oparcie z coupe było ciut weższe a siedzisko bez zaokragleń... ale ja tam nie siadałem z tyłu więc mnie to wisiało
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.