Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
rozwijajcie odpowiedzi, poproszę jakieś argumenty za i przeciw proszę
Alpiny są mocno zryte, odłazi lakier i w ogóle nadają się do kapitalnego remontu, nie wiem czy ktoś by to ładnie zrobił w rozsądnych pieniądzach:?
Wolałbym chyba kupić w ładnym stanie niż je doprowadzać do perfekcji, a te zostawię sobie tylko na zimę, chyba że mój kolega Michał podejmie się zrobić całkowitą polerkę ale na razie się mocno zastanawia
Dlaczego w moim przypadku srebrne jak całość jest na czarno (shadow line, Black Hella przód i tył, czarna nerka)
Mat nie, ponieważ będzie się brud czepiał i będzie ciężko domyć - ma być czarny perłowy z opiłkami metalu lub brokat
Jako, że posiadam te właśnie dwuczęściowe BBSy 7,5X17, które zakładam na sezon letni do swojego e36 to powiem Wam, że właśnie ta felga w kolorze srebrnym strasznie ginie na aucie. Każdy zadawał mi pytanie czy to jest szesnastka felga, ona naprawdę wydaje się o cal mniejsza
A ze podobają mi sie ogólnie czarne felgi prysnałem właśnie ich środek w czarny półmat a ranty poszły do polerki
O wiele lepszy wizual na aucie, szczególnie przy glebie...
Wklejam foty felg robione telefonem wiec sorry za jakość
Jak jutro znajdę zdjecia z felgami na aucie to również wkleję...
Jak dla mnie CZARNY ŚRODEK jest idealny do tego modelu felgi
_________________ Adrenalina uzależnia...
Ostatnio zmieniony przez Bambus 3.. 2009-02-27, 01:28, w caoci zmieniany 1 raz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Bez urazy ale paskudnie te felgi wyglądają.Czarny srodek jest fajny ale w tych kolach kompletnie nie pasuje.A felgi bez jaj wydaja sie 16 Sprzedaj i kup motorsporty lub bbsy
_________________ Była: mx-5 NA
Była: 325 sedan szpera
Jest: 323i coupe