no czyms będziesz musiał sobie pomóc .... chyba innej opcji jak dosięgnąć tam i wcisnąć zamek nie będzie .... przerabiałem to u siebie i tak właśnie zrobiłem i poszło
Można inaczej przerabiałem to jak puklem delikatnie w znak i potem mi się nie chciał otworzyć bagażnik
Ja to zrobiłem tak, wyciągnięcie tylnego głośnika, skoro masz dziurę to u Ciebie nie trzeba. Klucz chyba 17 i poluzowanie zawiasów, potem klapa się robi ruchoma po przesunięciu (nie pamiętam czy do przodu czy do tyłu) można otworzyć.
nie to ze nie chce jak bedzie potrzeba to i sie tego wyprobuje co z tym foto ? bedzie co ?
[ Dodano: 2009-03-01, 21:11 ]
okej pany !
OTWORZYLEM !
odkrecilem 2 srubki od rygla z klapy ... klucz skladal sie z oczkowej 10, wieszaka drewnianeto i kawalka suszarki do prania polaczone izolacja, a odkrecalem przy swietle z laptopa hahahahaa masakra ale warunki mocno polowe pod blokiem
odkrecilem 2 srubki od rygla z klapy ... klucz skladal sie z oczkowej 10, wieszaka drewnianeto i kawalka suszarki do prania polaczone izolacja, a odkrecalem przy swietle z laptopa
ale brawo za pomsyłowość ... Mc Gywer....
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2009-03-03, 00:23, w caoci zmieniany 1 raz