Jaki jest sens rozmowy o dziku ? Skoro temat jest zalozony o aucie ? Jest na tym forum jakis ADMIN, ktory zauwazy ze jedna strona jest kompletnie nie na temat
To co widzialem opisalem temat uwazam za zamkniety chyba ze ktos jeszcze cos chce dodac ( nie pisze w tym momencie o dziku lub o znawcach zdjeciowych)
nie wychylaj się Starszym pasuje to siedź cicho, ewentualnie daj znać jakbys miał jakieś ciekawe info o dzikach ze swojej okolicy
Jaki jest sens rozmowy o dziku ? Skoro temat jest zalozony o aucie ? Jest na tym forum jakis ADMIN, ktory zauwazy ze jedna strona jest kompletnie nie na temat
To co widzialem opisalem temat uwazam za zamkniety chyba ze ktos jeszcze cos chce dodac ( nie pisze w tym momencie o dziku lub o znawcach zdjeciowych)
no ale o co Ci chodzi?? kazdy dawno zapomniał o tej beemce a dzik jest wciaż w naszych wspomnieniach nie mozna się posmiac??
Widziałem dzisiaj Chełm przy drodze ! Prawdopodobnie pod Chełmem siedział przyczajony dzik ! Dlatego omijałem go bardzo ostrożnie, tak żeby mnie nie zdążył zaatakować
wiekszosc pojawia sie w okolicach pod koniec czerwca i wegetuje z malymi przerwami az do konca sierpnia, czasem przypadkiem zupelnym mozna spotkac mlode lochy niektore wydaja się byc oswojone nawet ale nie dajcie sie zwiesc swinia to swinia
_________________ angole, angole, angole........ uparcie do przodu...