Wysłany: 2009-03-17, 22:21 roleta przeciwsłoneczna w e30
Witam
Prośba do osób które mają rolete w tylniej półce , potrzebuje kilka fotek jak są zamontowane uchwyty w podsufitce , mam rolete (orginalna), mam uchwyty ale nie wiem czy są orginalne... nie chce robić lipy...
Wysłany: 2009-03-17, 22:51
Ja poprostu wymacałem przez podsufitkę miejsca w których powinny być zaczepy, zrobiłem nożykiem małe nacięcia i wcisnąłem tam zaczepy. 30 sekund roboty.
Wysłany: 2009-06-15, 16:43
odgrzewam kotlet bo wyszła lipa, dalej podrzymuje moje zdanie że połek sa dwa rodzaje, ale ta moja na foto to podrobka z allegro no paranoja, z vin wychodzi polka ale ktos musial zajebac ori i zmienic na ten szajs...
Wysłany: 2009-06-15, 22:29
Szajbaa napisał/a:
odgrzewam kotlet bo wyszła lipa, dalej podrzymuje moje zdanie że połek sa dwa rodzaje, ale ta moja na foto to podrobka z allegro no paranoja, z vin wychodzi polka ale ktos musial zajebac ori i zmienic na ten szajs...
Po twojej a pierwszy rzut oka widać że podróbka
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Wysłany: 2009-06-16, 09:43
no wlasnie nie ogarnąłem nie przywiązałem do tego wagi z vin wychodzi no i sa tez takie na polce po prostu mocowane, nawet tego nie rozkminialem dopiero ostatnio wysżła lipa jak ja wymontowałem...