Co do rundy warszawskiej to PFD jest partnerem agencji reklamowej Sound of Music i w ramach organizowanej przez nią imprezy Men's Day (http://www.mensday.pl) odpowiedzialna jest za atrakcje moto pt: "drifting". Men's Day to w tym roku największa plenerowa impreza w Warszawie, szacuje się, że odwiedzi ją 100 - 150 000 widzów! Tak więc dla promocji driftingu i zawodników miejsce idealne. My jako PFD, dostajemy część terenu "pod zarząd" i robimy tam klasyczną rundę - w sobotę eliminacje, w niedzielę pary i dużo drift taxi, może być sporo chętnych jak przypuszczam. Oczywiście w naszej części - nasi wystawcy i nasi sponsorzy. Zamknięty park maszyn też będzie, bo za dużo ludzi, żeby robić półotwarty jak to już bywało.
slawo skąd wziąłeś rozkład? i jakie są szanse że nie ulegnie on zmianie?
z driftforum.pl , raczej nie ulkegnie zmianie
to jets oficjalny komunikat PFD,wiec mysle ze to juz stala rozpiska na ten rok
pozatym Sosen Drift Project planuje w tym roku zawody jakies u wroga...mial byc hockenheim,ale stoi to pod znakiem zapytania,kraza sprzeczne info co do tych zawodow
.....A ja dziś już byłem i widziałem !! Panie i Panowie , przyjeżdżac i kibicować stajni Puz'a!!!!! Startuja dwa auta spod tego znaku . Zapraszam do Kielc....................
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
.....A ja dziś już byłem i widziałem !! Panie i Panowie , przyjeżdżac i kibicować stajni Puz'a!!!!! Startuja dwa auta spod tego znaku . Zapraszam do Kielc....................
Heniu jak tak namawiasz to wsiadam i jade
_________________ angole, angole, angole........ uparcie do przodu...