Zolwiku,
Ty sprzedałeś swoją "bunie" w idealnym stanie, a ktoś ja tak brutalnie zbeszcześcił? Skoro była w idealnym stanie- dopieszczona jak mały kotek to dlaczego jej się pozbyłeś niczym wyrodny rodzić? Pozdrawiam!
przestańcie kur... wreście beemki nazywać "BUNIA" , jest to takie zniewieściałe ze pawia chce sie na wolność wypuścić
jak juz ktoś chce uzywac zdrobnień to niech sobie kupi 206CC pomaluje na rózowo i nazwie go Serż
Mijałem się dziś z tym autkiem... Słabo wygląda Jeszcze ten tylni, wsiórski zderzak
Ospojlerowanie zendera, mi sie akurat podobalo ( z przodu tez był, po bokach Mtech 1 z sierpem)
Karolina napisa/a:
Zolwiku,
Ty sprzedałeś swoją "bunie" w idealnym stanie, a ktoś ja tak brutalnie zbeszcześcił? Skoro była w idealnym stanie- dopieszczona jak mały kotek to dlaczego jej się pozbyłeś niczym wyrodny rodzić? Pozdrawiam!
Miałem nie ciekawą sytuacje więc musiałem
jackx napisa/a:
przestańcie kur... wreście beemki nazywać "BUNIA" , jest to takie zniewieściałe ze pawia chce sie na wolność wypuścić
jak juz ktoś chce uzywac zdrobnień to niech sobie kupi 206CC pomaluje na rózowo i nazwie go Serż
Są gusta i guściki. Swiat nie kręci sie wokół Ciebie
Mijałem się dziś z tym autkiem... Słabo wygląda Jeszcze ten tylni, wsiórski zderzak
Ospojlerowanie zendera, mi sie akurat podobalo ( z przodu tez był, po bokach Mtech 1 z sierpem)
jackx napisa/a:
Są gusta i guściki. Swiat nie kręci sie wokół Ciebie
No niestety.. mało co z tego M-Techa zostało..
Ps. Jak już to był to M-Technik 2 bo 1 pasuje tylko do wąskiej lampy
U mnie pod szkołą stoi 206CC.. może nie różowe a czerwone, jeździ nim jakaś blond cizia.. zapytam sie jej jak zwie tego swojego bezdasznika
Ostatnio zmieniony przez davidx_net 2009-04-07, 22:53, w caoci zmieniany 2 razy
Leże i kwiczę ze śmiechu
Najlepszy temat na tym forum odkąd tu jestem( 2004-09-26).
Lala ( Karolina)> nie widziałaś nie szpachlowanej e30 bo niby gdzie-ich właściciele pod remizę nie zajadą bo furory glebą i mtechem tam się nie robią a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo
I zabawa zaczyna się od nowa A juz myślałem że zadnego postu Karoliny już tu nie zobacze
Ostatnio zmieniony przez davidx_net 2009-04-08, 00:01, w caoci zmieniany 1 raz
Leże i kwiczę ze śmiechu
Najlepszy temat na tym forum odkąd tu jestem( 2004-09-26).
Lala ( Karolina)> nie widziałaś nie szpachlowanej e30 bo niby gdzie-ich właściciele pod remizę nie zajadą bo furory glebą i mtechem tam się nie robią a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo
Kazku!
Jesteś tak prymitywny, że aż mi ciebie żal. Reprezentujesz to forum od najgorszej strony i kompromitujesz wszystkich użytkowników. Pewnie nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, kim naprawdę jesteś- malutkim, głupiutkim przedstawicielem homo...,na pewno nie "sapiens". Siedzi w tobie kwintesencja chamstwa.
Z każdym, z kim prowadziłam tutaj dyskusję doszłam do jakiegoś porozumienia. W końcu wszyscy się nawet kulturalnie pożegnaliśmy na sympatycznym poziomie. Niestety, Kazior musiał dodać od siebie kilka słów na bardzo niskim poziomie. Po prostu wstyd!!
[ Dodano: 2009-04-08, 09:09 ]
davidx_net napisa/a:
kazik napisa/a:
a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo
I zabawa zaczyna się od nowa A juz myślałem że zadnego postu Karoliny już tu nie zobacze
Niestety, nie będzie już zabawy. Z takimi ludźmi jak Kazek nie chcę być w jednym towarzystwie. Oczywiście innych użytkowników nie chce urazić. Pozdrawiam.
Hehe wszyscy tak jadą po Karolinie a pamiętam jak w galerii jakaś blondi wrzuciła fotki swojego E36 i wyglądała jak 100% lambadziara to wszyscy z taką wazeliną jechali że aż człowieka mdliło A tu nagle takie oburzenie...
Karolina nigdzie nie idź ! Podenerwuj zgorzkniałych konserwatystów którzy świata poza szpachlowanymi E30 nie widzą
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-04-08, 10:14, w caoci zmieniany 1 raz
W tym temacie również ja zgodzę się z Majsu i z Bagorem - spora część wypowiedzi jest poniżej poziomu krytyki, a ponadto Łukasz zapracował sobie na ostrzeżenie swoim chamstwem przenikającym przez niemalże każdy post.
Profil Karoliny wygląda mi na prowokację, bo aż mi się nie chce wierzyć, że można w ten sposób uogólniać.
Ince również się dziwię. Osobiście nie napisałabym takich słów:
Cytat:
I też uważam, że Twój facet (o ile jakiegoś masz, bo dzisiejsze kobiety patrzą bardziej na skończenie studiów, karierę zawodową a jak już jest za późno to im się dopiero przypomina, że czas na założenie rodziny już dawno minął) nie zadowala Cię w pewnych sprawach damsko-męskich.
Co mają wspólnego wypowiedzi na forum z zadowalaniem w łóżku?
Bajka, jakoś nie wierzę, że w szkole jak jakiś nauczyciel/nauczycielka przyszedł/przyszła pewnego dnia na lekcję w bardzo złośliwym humorze to tak nie mówiliście: pewnie jej mąż/żona w nocy nie dał/nie dała i teraz się na nas za to wyżywa
Ja to napisałam raz... a inni po ile razy ? chciałam zmienić ale się już nie dało nie wiedzieć czemu.
A jeśli profil Karoliny to jakaś prowokacja to tym lepiej lubię z "botami" dyskutować
_________________ BMW E30 324TD 1988 - BeInka <- Sprzedana
BMW E34 530i V8 1992 - BeInka2