Wysany: 2009-04-15, 00:46 I jakoś udało się bezpiecznie przezimować :)
Może wiadomośc trochę spóźniona ale jaka to radość, że zima już za nami Cały sezon przed nami Panie i Panowie. Nareszczie koniec kwasów solnych na drogach Cieszę się z wiosny jak małe dziecko z lizaka. Można pojechac autem na wycieczkę, rowerem do lasu, albo poprostu pójśc na piechotę do parku i zobaczyć jak pojawiają się liście na drzewach - coś wspaniałego
he,he...dokładnie....jakoś minęła następna zima w życiu mojej bumki....w sumie bez większych awarii za co jej dziękuję i oby tak dalej...he,he...a co do wiosny to dokładnie...nareszcie jest...i sezon przed nami....wszyskim forumowiczom życzę udanego oczywiście i bez większych przygód ze sprzętem...pozdrawiam...
U mnie przez zime ześwirował sterownik biegu jałowego (stara eta) i padł krokowiec który był wcześniej czyszczony w nafcie... Pozatym wyszło troche rdzawych nalotów jak stała w garażu ... blaszak niestety
Wiosna jak fajnie . Wreszcie można założyć buciki 17stki, bo wstyd był mi śmigać na 15stkach....
Siedzenia musze wyprać i dywaniki kupić ori chyba raczej na pewno.
Aluski odnowione co wy na to .
Po zimie mam do roboty kilka miejsc na blachach i łączniki stabilizatorów z przodu,jeszcze jakaś tulejka z tyłu...
Mam nadzieję,że wraz z nadejściem wiosny pełną gębą uda mi się sprzedać za dobre pieniądze Corollę i przestawić się już na sztywno na BMW
Póki co korzystam z dobrobytów morza śródziemnego...ale niestety już jutro polska wita