Ha ha hahaha ha Tylko tak moge zaczac tego posta ...... Jeszcze zadne bmw nie dało mi tyle radosci Swiezo przywiezione od Adama z Pyskowic -nabytek mojego przyjaciela Jedrka .
Motor 2,7 z góra od 2,5 sportowy wałek ,barany hartge , szpera , wspomaganie kierownicy, szacowana moc około 200 koników .Mojego compacta zjada na sniadanie przy 200 km/h znika mi z pola widzenia ....... hahhaha
Ostatnio zmieniony przez center 2009-05-15, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Ale pioekna!!!!!. E30 jeszcze troche poczeka by stac sie takim klasykiem. Patrzac na zdjecia zdałem sobie sprawe ze od wiellllu lat mam takie lampy tylnie.w garażu Zawsze czułem do nich miete ale nie wiedziałem ze to do BMW. Auto Suuuper
Od strony technicznej jest idealna nie brakuje jej niczego naprawde trzyma sie kupy . Wizualnie napewno klamki powróca na miejsce i listwy jesli zdobede .....
A tak ogolnie to duzo przy niej nie bedzie do roboty - auto naprawde daje tyle szczescia co mało ktore bmw jakie dotad posiadałem ................
Piekny,tylko szkoda ze klamki usuniete.....
Felgi kozackie na maxa
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Zapodaj fotki od spodu . . . . . . . . . . Z zewnątrz całkiem przyzwoicie.
ps. już nie pamiętam, czy M54 było w 2002 czy w E21 . . . to tak na marginesie.
Ostatnio zmieniony przez Mauser 2009-05-16, 04:04, w całości zmieniany 1 raz
Piękny model tylko trzeba przywrócić parę drobiazgów do oryginału
I będzie cud malina
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA