Byłem widziałem i nieźle się zjarałem.Więcej później.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Łukasz , przejdziesz to historii TVN Turbo ! O ile taśmy z kamery dało się uratować To ujęcie będzie powtarzane w TVN cały czas Ciekawe czy nagrali coś jeszcze
Szkoda że na następne rundy już nie pojade... za daleko niestety ...
Czekam na następną w Kielcach , no i oczywiście będe kibicował !
Po obejrzeniu filmiku dochodzę do wniosku ze moze w koncu będą mieli nauczkę - szkoda, że pod same koła nie weszli i nie kamerowali.Trzeba byc idiotą, zeby nie zdawać sobie sprawy z faktu ze jadący grubo ponad 100 samochód w poslizgu moze pojechac w innym kierunku niz sie wydaje kamerzyscie.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Przypominam, że następna tego typu impreza czyli I runda Drift Series już w najbliższą niedzielę a więc 17 maja w Biłgoraju na Autodromie (Torze kartingowym).Tutaj link do wątku na forum w którym można się wypowiadać http://beemka-klub.com/fo...p=345179#345179
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2009-05-11, 16:07, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2009-05-10, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
szkoda, ze chłopaki spotkali sie tak szybko w parach no ale tak bywa
ciesze sie ze oba auta weszły do top 16 choc auto Sosena nie do konca sprawne ( konczaca sie skrzynia ehhhh te 6 gang manuale ) miłe zaskoczenie to wystep Mospina nazwanego przez Jubego No spin jeszcze raz gratuluje obu zawodnikom i zbroimy sie na kolejne eliminacje
Ostatnio zmieniony przez puz 2009-05-10, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Byłem i naprawde jestem pod wielkim wrazeniem 150 czy tam 160 i bokiem ładnie:) Wielkie gratulacje dla Mospina nie jednemu pokazał że liczy się technika nie stado koni:) Ładnie zamiatał tym m54. Szkoda mi tylko Sosena, ale nastepnym razem będzie lepiej:) Włodar oczywiście klasa cały czas równo i agresywnie mm od barierek:D ale nie powiem miał też szczęście bo Treluch zamiatał równo.
to byla mega wyprawa!!!
Sosen Orange Team po wielkich przebojach przy pomocy wielu osob dotarl do domu!!!
podziekowania dla wszystkich ktorzy pomagali! wiecie sami kto
do zobaczenia za miesiac na bemowie!
Widok z pechowej kamery w RAPORCIE na TVN TURBO i komentarz jak zwykle.
Jedyne co sędziowie się zagubili to po powiedzieli,że mają powtórzyć pierwszy przejazd - i nie powtórzyli.