Do tego pieknego koloru dorzuc tylko jakies ladne alu 17'' ewentualnie 16'' glebe i stary bedzie lala wiem co mowie
a co do fotek: tak jak miro pisze, wrzucaj za free na www.imageshack.us ten fotosik to jakies nieporozumienie, naszprycowany reklamami a imageshack.us jest ok , bierzesz "browse" wybierasz fote nastepnie "start upload" a jak sie wladuje jak bedziesz mial liste linkow do zalaczenia na forum to wklej Hotlink for forums (1) i gotowe, efekt
jak bedziesz mial liste linkow do zalaczenia na forum to wklej Hotlink for forums (1) i gotowe
niewiem gdzie to sie znajduje taka opcja nie widze..tutaj macie lin do galeri.. Bawarka jest na seryjnym tlumiku juz.. na foto jest jeszcze staray przelotowy..
Fajnie że już zmieniłeś wydech ! Teraz tylko pozostaje leka gleba jakieś fajne felgi i jeszcze bym dorzucił do przodu dokładkę z IS-a
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
wydeszek troche nisko wisi i chyba fotel by sie przydał?
co do wydechu to juz tego niema seryjny teraz mam zalozony jutro fotke wrzuce.. wisi ładnie rowno.. i od razu lepiej.. mam zamiar kupic kola firmy azev lub borbety lecz musze jeszcze troszke poczekac a co za tym idzie to i trzeba bedzie delikatnie obnizyc..