ostatnio powiem ze bardzo spodobalo mi sie wasze forum tak wiec postanowilem pokazac swoje autko...
e30 w sedanie m20b20
185 tys km wyprodukowane w 1990..
w Polsce od 2004
z wyposażenia:
-elektryczne lusterka
-szyberdach
-nowe radio clariona
-alufelgi bbs 15"
w samochodzie od poczatku w samochodzie zmienilem:
-cale zawieszenie -40/-40 Ta Tecnix ktore jak widzicie siedzi beznadziejnie i bede musial robic poprawki bo tyl zawieszenie przez butle podtlenku LPG 70l jest na dystansach inaczej by siedzial na oponach a przod moze troche bardziej opuszcze..
-nowe opony Nangang NSII 205/55/15 tak wiem balony ale wtedy nie mialem kasy na nowe felgi a potrzebowalem nowe gumy
-teraz zrobione cale hamulce czyli nowe tarcze klocki, bebny,
w planach najblizszych mam:
xenon
centralny na pilota
progi oryginalne
dokladka zderzaka mtechnica
Ostatnio zmieniony przez center 2009-06-16, 14:15, w caoci zmieniany 1 raz
jeszcze tydzien temu byla na sprzedaz.. ale sie rozmyslilem i zostaje u mnie
mysle ze po wakacjach jak sie uda a jak nie to pozniej bedzie swap na m52b28
No i dobrze ! Jak ją kiedyś widziałem na CarGo to od razu mi do gustu przypadła W sumie to trzeba któregoś wieczoru tam stanąć na kresce
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Nie rób tego............ lepiej mi ją sprzedaj
A tak poważnie - jakbyście kiedyś wybierali się na cargo - to napiszcie na priv - chętnie obejrzę Wasze maszyny!
No i dobrze ! Jak ją kiedyś widziałem na CarGo to od razu mi do gustu przypadła W sumie to trzeba któregoś wieczoru tam stanąć na kresce
hehe... dzieki za mile slowa.. aczkolwiek troche mi brakuje szpery.. moze wtedy by sie fajniej latalo bo narazie jakis poslizg to trudno jest zlapac na suchym =p
a na cargo zrobilem sobie chwilowa przerwe po tym jak tydzien temu zatrzymal mnie Misiek na motorze i chcial mi zabrac dowodzik za "wyciek plynow eksploatacyjnych" =/ chyba mial zly humor
hehe... dzieki za mile slowa.. aczkolwiek troche mi brakuje szpery.. moze wtedy by sie fajniej latalo bo narazie jakis poslizg to trudno jest zlapac na suchym =p
a na cargo zrobilem sobie chwilowa przerwe po tym jak tydzien temu zatrzymal mnie Misiek na motorze i chcial mi zabrac dowodzik za "wyciek plynow eksploatacyjnych" =/ chyba mial zly humor
No szpera to podstawa, wtedy nawet B20 można złapać boka Byłem w ten czwartek i masakra jakaś 5 miśków na motorach, karawelka na parkingu i jeszcze jedna radiolka się ciągle kręciła więc szybko się ewakuowałem
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
w e30 zawital regulowany zawias na tyl.. ze wzgledu na duza butle z gazem ciezko bylo dopasowac springi wiec sie wziely i same dopasowaly =)
napewno jest bardzo twardo ale dzieki nowym amorkom Ta Tecnix dobrze tlumi wszystkie nierówności
na zdjeciu stare springi z lewej i nowe z prawej
Ostatnio zmieniony przez gekon 2009-07-08, 11:56, w caoci zmieniany 2 razy