Postanowiłem pokazać Wam mój nowy nabytek - mam trochę pytań, więc żeby nie zakładać miliona tematów do każdego - będę pytał tu.
e30 to:
coupe 325i 1988rok
Delphin metalic
Przegieg jakieś 300tyś
Posiada:
Sportsitze (kierowcy w kiepskim stanie)
Czarna podsufitka
Lusterko mtech z lampeczkami
Wspomaganie
ABS (chyba)
Kołpaki
Trzeba włożyć w nią trochę pracy, ale za cenę którą zapłaciłem uważam, że było warto, zwłaszcza, że blacharsko jest w na prawdę dobrym stanie!
Fotki (niestety nie zrobiłem wnętrza):
Plany:
Zrobić blacharsko na stan dobry (przód i tył - później wrzucę fotki co jest nie tak)
Gleba (najlepiej na bilsteinach b6 lub b8 + sprężyny 60/40 lub coś koło tego)
Noo i wszystkie usterki które wyjdą.
Dalsze plany:
Swap, klatka itp = drift
Aktualnie wyjąłem sporą część wnętrza żeby wysuszyć wykładzinę - jest dosyć mokra...
Pozdrawiam Krzysiek!
Update:
Czy możliwe, żeby tędy dostawała się woda? Bo pod samochodem była mokra plama w tym miejscu gdy "wyciskałem" wykładzine. Dodam tylko, że i po stronie pasażera i po stronie kierowcy.
Ostatnio zmieniony przez center 2009-07-05, 14:05, w caoci zmieniany 4 razy
Czy możliwe, żeby tędy dostawała się woda? Bo pod samochodem była mokra plama w tym miejscu gdy "wyciskałem" wykładzine. Dodam tylko, że i po stronie pasażera i po stronie kierowcy.
No właśnie mam... Ale czy to przez nią się leję to będę musiał zaobserwować.
tylmanek88 napisa/a:
pamietaj ze tylko i wylacznie orginal sie liczy, a szpachle, siatke i zywice zostawmy calibrom... kazdemu sie nalezy cos od zycia
Prawda, prawda
A odnośnie progresu - spokojnie, po kroczku do celu
Tak jak pisałem - dziś wysuszyłem wnętrze, wysprzątałem, pooglądałem - wiem na czym stoję.
i teraz czas na pytania:
Czy użytkownicy rozpórek od Pana Nakrętki mogą się wypowiedzieć? Bo chcę sobie kupić przód i tył, a Jego ceny są bardzo przystępne.
Ewentualnie speedbox - ale jakoś nie ufam tym "regulowanym"... (wszelkie sugestie odnośnie rozpórek bardzo mile widziane)
Ostatnio zmieniony przez charin 2009-06-28, 22:05, w caoci zmieniany 2 razy