Pomału posuwasz się do przodu oby tak dalej Ale założyłeś sobie "łupadło" uważaj teraz żeby kit ci nie odpadł A szybki szkoda że nie na całości auta przyciemione
Ostatnio zmieniony przez pedzels 2009-07-15, 22:35, w caoci zmieniany 1 raz
Jednej osobie się będzie podobać innej nie.Dziękuję za uwagi pozytywne jak i negatywne.Będę się starał później zrobić inaczej a na razie robię tak jak mi finanse pozwalają.Jak bym miał 5 tysi to bym zewnętrzny i środek z Mpakietu kupił i założył.Ale na razie nie stać mnie na to.A w bagażniku jest już zrobiony porządek z kablami.
PS.A wiejsko to wyglądają wytarte fotele...Pokrowce chociaż przed tym chronią.
_________________ Przedni napęd jest dla dziewczynek...
Jednej osobie się będzie podobać innej nie.Dziękuję za uwagi pozytywne jak i negatywne.Będę się starał później zrobić inaczej a na razie robię tak jak mi finanse pozwalają.Jak bym miał 5 tysi to bym zewnętrzny i środek z Mpakietu kupił i założył.Ale na razie nie stać mnie na to.A w bagażniku jest już zrobiony porządek z kablami.
PS.A wiejsko to wyglądają wytarte fotele...Pokrowce chociaż przed tym chronią.
Nie chodzi o to żeby zakładać M-Pakiet do każdego E36 i już będzie zajebiste... 5 tyś też nie potrzeba. Wystarczy dobre czyszczenie + ja bym widział inne dywaniki i kierownicę a byłoby zupełnie inaczej. Pokrowce są po prostu tragiczne i wolałbym mieć na wierzchu ten lekko przytarty boczek niż je na fotelach.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Według mnie duże gratulacje dla właściciela, że stara się dopieścić auto!
A te pokrowce na fotele - nie jestem ich zwolennikiem... Ale przynajmniej nie mają ogromnego napisu: TUNING MAM MILION KONI. Mam nadzieję, że one są tylko etapem przejściowym, chwilową koniecznością do ukrycia kiepskiego stanu foteli.
Życzę Ci powodzenia z e36 iii przestrzegam przed tuningowymi gadżetami z alledrogo i norauto!