Wysłany: 2009-08-06, 09:24
Kurcze taki piękny projekt Wielka szkoda tego projektu ale i tak najważniejsze jest życie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
Klateczka juz jest u mnie ,podziekowania dla Jacka na ktorego zawsze moge liczyc z transportem . Mysle ze jakis duch tego auta zagosci u mnie
No i pomoc finansowa dla juniora tez jakas ode mnie sie znalazla ,nie zalamuj sie kolego nastepny projekt bedzie jeszcze lepszy pozdro
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2009-08-22, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
klatka jest w bdb stanie ,rury nie zostaly oslabione ,ani spawy (sam pozar nie ma duzego wplywu-najpierw sie farba stopila i nie wierze zeby rury sie rozgrzaly do czerwonosci,gozej jak by bylo auto po kulance). Zreszta i tak bedzie rozbudowana dodatkowo wiec wzmocnie ja bardziej. Jeszcze zobaczymy jak ja oczyszcze dokladnie...
Mysle ze nie bedzie tu zadnego wiekszego ryzyka na moje zycie jesli ja wspawam do swojej e30.
PS. Nigdy nie wiadomo jak sie zakonczy moje zycie...
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...