Wysany: 2009-08-12, 01:05 Kilka pytań: zawieszenie m technik
Mam zawieszenie m technik i z przodu mam pozytyw lekki. Czym to może być spowodowane? Nie wiem czy sprężyny są oryginalne, ale z tyłu mam z żółtymi kropkami a z przodu chyba maja czerwone/różowe kropki.
I mam pytanie odnośnie zerkopolu w Warszawie. Chcę zregenerować bilsteiny z m technika. Czy dopłaca się za skrócenie skoku/utwardzenie? Jaki jest koszt regeneracji tylnych amortyzatorów? Czy robią to od ręki? Da się na miejscu zrobić to podjeżdżając autem czy muszę im oddać same amortyzatory? Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2009-08-12, 01:14, w caoci zmieniany 1 raz
Na razie szperam. Propozycja Zerkopolu to 150 pln/szt. Plus koszta wysyłki w obie strony - troche sie zbierze. Szukam jakiejs innej opcji - wiadomo poznaniak. A do Zerkopolu póki co nic nie mam. Dzieki.
Tak ale jesli masz np: B6 i oddasz je do Zerkopolu to oni w cenie 150zł za sztukę ustawiąCi amorek tak jak B8, ponieważ konstrukcyjnie są takie same, w dodatku możesz powiedzieć żeby amor był jeszcze twardszy niż B8, oraz miał krótszy skok niż B8...
słabo szukałeś.............
[ Dodano: 2009-08-12, 09:19 ]
dodam że w tym samym temacie bylo o kolorach kropek w m techu...
O zerkopolu wiem wszystko już praktycznie ale co do pozytywu z przodu nie wiem. Może sprężyny są nie od m technik ? Może dać to taki efekt? Nie zauważyłem żeby przód stał wyżej niż tył. Jest równo.
[ Dodano: 2009-08-22, 15:21 ]
Załączam fotki sprężyn i auta- jak stoi na tym zawieszeniu. Może ktoś mi powie czy to oryginalne sprężyny i czy przod w m technik tak siedzi.
Sprężyny przednie: