Witam, mam pytanie jakie proponowalibyscie felgi do e32 gdyz posiadam 16calowe borbety o szer 9cali i sa za male jak na ten samochod ,
niedlugo bedzie obnizona z przodu o 5,5cm i z tylu o 3,5cm i pytanie czy zmiescilyby sie takie felgi:
http://www.allegro.pl/ite..._z_oponami.html
chcialbym wtedy jescze do nich zalozyc dystanse po 3cm jak myslicie jak to wszystko bedzie Wyglądać??????????????
jakie polecacie w ogole felgi do e32 zalezy mi zeby byly szerokie i od 18cali w gore a najlepiej jakby mialy ranty albo jakis klasyczny wzor co nie psulo by wizerunku starej siodemy....
Wysłany: 2009-09-06, 17:25
ile kasy możesz na to przeznaczyć bo to dosyć ważne
a co powiesz na te pierwsze co powiedzialem jak by sie to spasowalo z tymi dystansami tamtymi felgami i ta gleba jesli chodzi o fundusze to powiedzmy ze to nie ma znaczenia ale odpowiedz mi na piewrsze pyt bo mnie bardziej interesuje pozdro
jeśli chcesz iść w kierunku auta jakie masz w avatarze najlepiej coś 3 częściowego z dużym rantem, ale to grubszy wydatek
z mniejszymi pieniędzmi tez mozna coż zdziałać, moim zdaniem rondell 0058 18", bbs RC z 8er lub ew Hamann motorsport 17" tylko ze 17 to troche mało jak na e32
juz za późno- niedługo je będe miał ale nie uważam że będzie wieś, zresztą zobaczymy...czy ja wiem że będzie tak źle? 19cali i 9,5 cala szerokosci to złe parametry???
wiesz dotąd panowało przekonanie że e32 to taki typ auta w którym fela z parapetem jest równie porzadana jak zdrowy biust u kobiety, tylko pamietaj o jednym, stereotypy się burzy